Dishonored v detailech + debutový obrázek
Dishonored Novinka Dishonored v detailech + debutový obrázek

Dishonored v detailech + debutový obrázek

Michal Maliarov

Michal Maliarov

6

Zbrusu nová sci-fi IP Bethesdy se o něco více odhaluje a dává tušit, že nás čeká velmi zajímavý projekt.

Reklama

První odhalení kromě obálky Game Informeru nepřineslo zrovna nejvíce informací o hře. Víme tak jen, že se má jednat o akční dobrodružství a sci-fi FPS se stealth prvky. Časopis toho ale odhaluje víc.

Dle informací budete hrát za chlápka jménem Corvo (ne, opravdu ne Curvo), legendárního bodyguarda Císařovny, který je neprávem obviněn z její vraždy a uvězněn hanebným a zkorumpovaným Lordem Regentem.

Curvo…ehm, tedy Corvo, má ale celou plejádu zajímavých superschopností, jež musí kombinovat, aby dosáhl specifických efektů včetně zapauzování času, vyvolání přátelských monster či převtělení do nějakého zvířete. „Je to nejen zkušený bojovník a profík v umění nebýt viděn, ale Corvo má také celou řadu superschopností, co dobře ladí s jeho přírodním talentem a neobvyklými gadgety, jež ho dělají jedním z nejnebezpečnějších lidí na světě,“ vysvětluje GI.

„Trik je v tom, že jednotlivé schopnosti mají určité vlastnosti, ale teprve jejich kombinací vytvoříte opravdu šílené věci,“ dodává časopis.

To samozřejmě pro hráče nadhazuje možnost výběru, kde každá situace půjde řešit mnohými rozlišenými způsoby. „Zastavte čas a zvrhněte některé věci ze stolu, pak utíkejte v opačném směru. Stráže vás budou hledat právě v místě bordelu. Nebo vyvolejte hrstku krys, jež zaútočí na nejbližší nepřátele, poté se převtělte do jedné z nich a v celkovém chaosu utečte do bezpečí.“

Hra taktéž představuje systém Chaosu, který sleduje, nakolik násilným a brutálním způsobem postupujete hrou a jako moc měníte svět kolem sebe. „Na rozdíl od klasických měřičů hluku či světla pracuje Chaos Meter na pozadí a pouze mění příběh s tím, jak jím postupujete místo toho, aby trestal hráče nutností vybírat ten či ten postup hrou,“ říká GI.

A to je prozatím vše. Další informace budou přicházet během léta a my doufáme, že uvidíme něco nového i na výstavě GamesCom v srpnu. Prozatím si tak vychutnejte premiérový screenshot a prozraďte nám, jak se vám tento nový počin líbí. Nám se líbí moc. Hrajeme přece za Curva! Teda Corva.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama