Dishonored v dubnu zdarma s PS Plus
Dishonored Novinka Dishonored v dubnu zdarma s PS Plus

Dishonored v dubnu zdarma s PS Plus

Michal Burian

Michal Burian

26

Sony se omlouvá za zmatek, kdy tento měsíc oznámila hry zdarma později, a láká, že se v dubnu dočkáme povedené akce Dishonored.

Reklama

Společnost Sony oznámila březnové PlayStation Plus hry zdarma o něco později, přičemž vše provázel zmatek a nejrůznější spekulace. Mělo to ale své důvody, původně totiž měl být v březnu zdarma Dishonored pro PS3. To ovšem nevyšlo a tak nám vydavatel slibuje, že se Dishonored (Recenze 9/10) dočkáme v nadcházejícím měsíci.

V pátek se proto Sony omluvila za problémy a zároveň potvrdila, že se Dishonored dočkáme v dubnu pro PlayStation 3. V srpnu loňského roku byla hra na Xbox Live Gold.

Hlavní hrdina Corvo, za nějž hrajete, je někdejší tělesný strážce císařovny a v současnosti nájemný vrah. Vaším úkolem je ochránit princeznu, odstranit záporáky, kteří se snaží ovládnout císařství, a vše to navíc zvládnout v tichosti a nepozorovaně. K dispozici máte působivý arzenál různých technických hraček, zbraní a magických sil, ale nejdůležitější je váš mozek. Výzvy v Dishonored mají často několik řešení, takže neustálé přemýšlení o variantách je důležitější než rychlé mačkání spouště. Samozřejmě, že si můžete cestu skrz vždy prostřílet, v tomto ohledu si každý přijde na své, ale chytrost je odměněna více než agresivita.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama