Disk Mass Effectu 3 nejspíš skrývá detaily o chystaném DLC Omega
Mass Effect 3 Novinka Disk Mass Effectu 3 nejspíš skrývá detaily o chystaném DLC Omega

Disk Mass Effectu 3 nejspíš skrývá detaily o chystaném DLC Omega

Martin Cvrček

Martin Cvrček

23

Už pár dní víme, že BioWare dělá na dalším DLC pro Mass Effect 3, jež ponese název Omega. Fanoušci nyní našli pravděpodobné detaily o celém přídavku, a to přímo na herním disku samotné hry.

Reklama

Už podle názvu přídavku je jasné, že se bude příští DLC odehrávat na prohnilé stanici Omega, známé především z druhého dílu. Pokud můžeme věřit informacím nalezeným na disku samotného Mass Effectu 3, máme tu nyní první detaily o příběhu.

V průběhu původní hry jsme se mohli dozvědět, že Aria opustila Omegu, jíž de facto vládla, a to kvůli Cerberu, jenž na stanici zaútočil. A nyní chce celou stanici zpět. V tom je ale háček. Cerberus se totiž nemůže dostat na kobylku tamní obraně, a tak se uchýlil k blokádě, s níž zabraňuje přístupu lodím dovážejícím všechny potřebné zásoby. Jenom Shepard může celou situaci napravit, a tak s ním musíte proniknout blokádou, abyste ji záhy zlikvidovali.

Něco takového však nezůstane bez odezvy, takže jako odvetný tah za takovou drzost se Cerberus rozhodne zničit štíty Omegy, které stanici bránily proti asteroidům. Jak asi tušíte, Shepard se musí postarat i o tento problém.

Díky zápletce se má prý změnit i prostředí. Proslulý klub Afterlife by se třeba měl proměnit, hudbou a polonahými tanečnicemi přeplněného místa na polomrtvé, tiché a bezútěšné místo. Kromě toho bychom se měli setkat i s jistým starým známým. Protože ale tahle informace zavání slušnými spoilery, čtěte následující slova na vlastní nebezpečí.

Údajně nás čeká setkání se Zaeedem Massanim, žoldákem z druhého dílu, jenž se přidal k Cerberu, a dost možná ho budeme muset i zabít.

Informace jsou to rozhodně zajímavé, a zatím nevidíme nejmenší důvod, proč jim nevěřit. Spíš se nabízí otázka, jak dlouho už BioWare s Omegou počítalo. Pokud se vážně ukáže, že disk se hrou obsahuje informace o DLC, jež má vyjít o více jak půl roku později, nevrhá to na tvůrce nijak pozitivní světlo. Uvidíme, jak se situace vyvrbí, pokud je však info skutečné, máme se rozhodně na co těšit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama