Divinity: Original Sin II vyjde na PS4 a Xbox One
Divinity: Original Sin 2 Novinka Divinity: Original Sin II vyjde na PS4 a Xbox One

Divinity: Original Sin II vyjde na PS4 a Xbox One

Michal Burian

Michal Burian

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Pochlubí se online kooperací pro čtyři hráče a split-screenem pro dva.

Reklama

Před čtyřmi měsíci se studio Larian pochlubilo prodeji druhého dílu RPG titulu Divinity: Original Sin, které dokázalo za několik měsíců překonat hranici jednoho milionu prodaných kusů. Není divu, jde o skutečně povedené RPG, které v naší recenzi obdrželo 10/10 za nevídanou svobodu, celkově zajímavé a často vtipné postavy, questy a dialogy, skvělý audiovizuál, zábavný soubojový systém a za podporu kooperace a modifikací.

Od 8. srpna letošního roku si budou moci tenhle titul vychutnat i majitelé konzolí PlayStation 4 a Xbox One. Vývojáři uzavřeli spolupráci se společností Bandai Namco Entertainment, která se postará o uvedení těchto verzí na trh. Oznámení konzolových verzí není velkým překvapením. Vždyť i původní Divinity: Original Sin na PS4 a Xbox One zavítalo, tak nebyl důvod, proč by stejná cesta nečekala i velmi povedenou dvojku.

Na co se mohou majitelé PS4 a Xboxu One těšit? Předně je to sandbox RPG odehrávající se v říši Rivellon, kde můžete jít kamkoli a mluvit s kýmkoli (ať už je živ, mrtev nebo jde o nečlověka). Hra obsahuje šest jedinečných postav s plnohodnotnou osobností a příběhovou linkou. Hrát můžete za červeného prince, elfskou vražedkyni nebo za Faneho, jenž se řadí do říše nemrtvých.

Uživatelské rozhraní bude přizpůsobeno konzolovému ovládání a velkým lákadlem je kooperace pro čtyři hráče v online módu nebo pro dva hráče ve split-screenu. Další funkce budou představeny později.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama