Division a Crew si bez internetu nezahrajete
The Crew Novinka Division a Crew si bez internetu nezahrajete

Division a Crew si bez internetu nezahrajete

Michal Burian

Michal Burian

47

Dvě očekávané next-gen hry od Ubisoftu, taktická akce The Division z universa Tom Clancy's a arkádové závody The Crew, sice nabídnou singleplayer, ale nezahrajete si ho bez připojení k internetu.

Reklama

Ubisoft před dvěma týdny na tiskové konferenci na E3 oznámil dva velmi zajímavé tituly pro next-gen konzole. Taktickou akci The Division a arkádové závody The Crew. Obě hry vyjdou na PlayStation 4 a Xbox One (Crew navíc i na PC) a nabídnou kromě multiplayeru taktéž singleplayerovou část. Avšak zde nastává jeden velký zádrhel. Pokud budete chtít hrát singleplayer, budete muset být připojeni k internetu.

"The Division musí být neustále připojen k internetu. Hra je tak navržena kvůli tomu, že se odehrává ve světě, který neustále žije. Je to stejné jako u The Crew. Můžete se spojit se svými přáteli nebo hrát sami. V těchto světech se ale neustále něco děje, po celou dobu hraní," citoval britský Eurogamer výkonného ředitele evropské divize Ubisoftu.

Alain Corre následně upřesnil, že rozhodně nejde o žádné masivně multiplayerové hry. Kdykoliv se budete moci rozhodnout, zda budete hrát sami v takzvaném singleplayeru nebo se připojíte do on-line světa a užijete si zábavu se svými kamarády. Ubisoft se podle jeho slov domnívá, že žijící světy jsou skvělé, protože vám dovolí dělat různé změny ve hře, aniž byste seděli u televize, přes tablety nebo smartphony si budete moci upravovat svou postavu nebo pomáhat přátelům.

Na podobném principu bude fungovat multiplayer Watch Dogs, i když singleplayer budete moci hrát v offline módu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama