Divoká nová spekulace: Metal Gear Silent
Abandoned Novinka Divoká nová spekulace: Metal Gear Silent

Divoká nová spekulace: Metal Gear Silent

Martin Zavřel

Martin Zavřel

20
Platformy PlayStation PlayStation 5

Tohle už je opravdu moc i na nás.

Reklama

Spekulace kolem tajemné hry Abandoned už nějakou dobu nabírají velmi divokou podobu, nicméně ta nejnovější od australského magazínu Poptopic staví věci na docela novou úroveň. Údajně mluvili se "zdrojem blízkým Sony", který jim tvrdí, že v přípravě je Silent Hill i Metal Gear Solid, do obojího je zapojen Hideo Kojima a oznámení přijde brzy:

"Konspirační teorie to trefily. Sony opravdu láká na Silent Hill hru. Jedná se opravdu o ten Silent Hills titul, co byl odhalen v roce 2014 a později OPUŠTĚN (anglicky "Abandoned", pozn. red.) v roce 2015. Sony využije jedno ze svých rozpuštěných in-house studií, BLUE BOX Game Studios, aby hru propagovalo skrze Augmented Reality aplikaci."

Divoká nová spekulace: Metal Gear Silent

Ten samý zdroj zároveň tvrdí, že nedávná podezřelá ukázka z Death Stranding: Director’s Cut je ve skutečnosti lákáním na PS5 exkluzivní Metal Gear Solid titul:

"Jsem si jistý, že ta upoutávka Death Stranding: Director’s Cut je záměrným lákáním na odhalení Metal Gear Solid, stejně jako je Abandoned lákáním na Silent Hill hru. Vím, že to působí zmateně, ale až uvidíte jak Kojima obě věci propojí, bude to dávat lepší smysl. Fanoušci mohou očekávat novinky o jejich oblíbených sériích velmi brzo."

Z výše napsaného se zdá, že tajemný zdroj vyloženě naznačuje propojení obou her. Zní to naprosto šíleně, ale pokud by to náhodou byla pravda alespoň z poloviny, nejspíš by to více než vyrovnalo zklamání z odkladu Horizon Forbidden West na příští show Sony. V téhle fázi působí marketing Abandoned jako jednoznačné trolování, které autorům nemá šanci projít, pokud opravdu nejsou spojeni s Kojimou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama