DLC Awakening pro Black Ops 3 se předvádí ve videu
Novinka DLC Awakening pro Black Ops 3 se předvádí ve videu

DLC Awakening pro Black Ops 3 se předvádí ve videu

Vojtěch Zikán

Vojtěch Zikán

7

Čtveřice map pro hru více hráčů a nový zombie zážitek vychází už 2. února příštího roku pro PS4.

Reklama

Activision vydal nové video, které přibližuje první plánované DLC Awakening pro nové Call of Duty. Až do minulého dílu bývalo zvykem, že dodatečný obsah vycházel nejdříve na konzole Xbox s měsíčním předstihem. Od letoška však tuto exkluzivitu vlastní Sony a tak budou všechna nadcházející DLC pro Black Ops 3 vycházet nejdříve na konzoli PS4.

Awakening obsáhne celkem pět map, čtyři pro hru více hráčů a jeden nový zombie zážitek. První mapa, Gauntlet, je vojenské tréninkové zařízení. Mapa je rozdělena na tři části, z nichž každá představuje odlišné bojové prostředí – hustá džungle, deštivé panorama města a arktická oblast. Splash je zasazeno do opuštěného aquaparku s mnoha tobogány či pirátskou lodí. Hlavním lákadlem budou četné boje pod vodou.

Rise vezme hráče do rozestavěného areálu společnosti Coalescence Corporation. Dle slov vývojářů je tato mapa vhodná pro všechny styly bojů. Poslední multiplayerová mapa, Skyjacked, byla většině hráčů povědomá už od úplného začátku. Jedná se o předělávku oblíbené mapy Hijacked z druhého dílu Black Ops. Nyní se však nebude bojovat na luxusní jachtě, nýbrž na bezpečnostním VTOL vznášedle nad Curychem ve Švýcarsku.

A nakonec zombíci. Der Eisendrache zavede hráče do nacistického hradu v Rakousku. Naše čtveřice hrdinů, Dempsey, Nikolai, Takeo a Richtofen, budou muset odhalit tajemství tohoto starobylého místa, pod kterým se nachází velké naleziště elementu 115. Kromě zombie mapy také přibydou do hry čtyři nové GobbleGumy s vzácností mega.

Zajímavostí je, že toto DLC neobsahuje žádnou zbraň, potažmo specialistu. Treyarch zřejmě usoudil, že bonusový obsah ve formě zbraní či specialistů může hráče, kteří si DLC nebudou kupovat, znevýhodňovat. Aspoň, že tak.

Awakening DLC vychází už 2. února pro konzoli PS4. PC a Xbox One si budou muset počkat až do března. DLC je součástí Season Passu, ale dá se zakoupit i samostatně v ceně pohybující se kolem 15 euro. Awakening ani Season Pass není dostupný pro konzole staré generace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama