DLC Band of Bastards pro Kingdom Come: Deliverance vyjde už 5. února
KC: Deliverance Novinka DLC Band of Bastards pro Kingdom Come: Deliverance vyjde už 5. února

DLC Band of Bastards pro Kingdom Come: Deliverance vyjde už 5. února

Martin Cvrček

Martin Cvrček

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

S Jindřichem se tentokrát připojíme k bandě žoldáků, v jejichž společnosti nebude nouze o boj.

Reklama

Není to tak dávno, co tvůrci Kingdom Come: Deliverance ze studia Warhorse představili třetí placené DLC, Band of Bastards. Během živého streamu, který nabídl premiéru teaseru, jenž najdete níže samostatně a s českými titulky, jsme se dočkali i přibližného data vydání. Tím byl začátek února. A nyní už víme, co přesně ten začátek znamená. S Jindřichem se budeme moci vydat na nové, na souboje zaměřené dobrodružství už 5. února.

Jádrem příběhu je tentokrát skutečnost, že cesty již nejsou bezpečné, protože se na nich objevuje zcela nová hrozba. Racek Kobyla proto Jindřicha pověří vyřešením tohoto čerstvého problému, na který ale věčně hladový hrdina, nad jehož přítomností sborově jásají celá města, nebude sám.

V rámci DLC tak budete dělat doprovod a průvodce nechvalně proslulé bandě žoldáků, kteří mají znovu nastolit řád. Problémem je však riziko, že léčba může být horší než nemoc. Připravte se každopádně na to, že bez meče se tentokrát neobejdete. Jsou okamžiky, které lze vyřešit pouze bojem, takže pokud nejste v soubojovém systému Kingdom Come: Deliverance dostatečně zběhlí, moc daleko se v novém přídavku nedostanete.

"Cesty na Ratajsku rozhodně nejsou bezpečné. Racek Kobyla si proto zavolá na pomoc starého známého Kuna z Rychvaldu, mazaného zchudlého zemana, který vede nechvalně proslulou žoldnéřskou kompanii. Aby se Kuno a jeho společníci nevymkli kontrole, dostanou speciálního průvodce - Jindřicha. Družina se vydává na objížďky krajem, aby záhy zjistila, že Racka dohánějí staré křivdy. V kraji řádí Rackovi dávní nepřátelé. Střet za střetem se Jindra a Kunova družina potýkají s nepřítelem, než dojde k finálnímu měření sil."

DLC pro PC předobjednáte na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama