DLC k Far Cry 5 nás vezmou do Vietnamu, na Mars a za zombíky
Far Cry 5 Novinka DLC k Far Cry 5 nás vezmou do Vietnamu, na Mars a za zombíky

DLC k Far Cry 5 nás vezmou do Vietnamu, na Mars a za zombíky

Michal Burian

Michal Burian

40

Odhalení Season Passu s trojicí větších expanzí doprovází příběhový trailer s českými titulky a Far Cry 3 pro PS4 a Xbox One.

Reklama

Francouzská vydavatelská společnost Ubisoft si dnes pro fanoušky Far Cry 5 připravila dvě novinky. Začneme tou příjemnější zprávou, tedy novým trailerem. Ten se zaměřil na příběhové pozadí hry. „Projekt Brána Edenu, kult Soudného dne vedený Josephem Seedem, převzal kontrolu nad Hope County v Montaně. Ty teď musíš zažehnout jiskru odboje a přivést kult před spravedlnost,“ dočteme se v popisku videa. Příběhový trailer má české titulky.

Zároveň byl oznámen Season Pass, který je součástí Gold edice a bude se prodávat i samostatně. Ubisoft počítá s trojicí větších rozšíření, ve kterých se podíváme do jiných prostředí. V Hours of Darkness se vydáme do Vietnamu, kde budeme bojovat proti vojákům Vietkongu. V Dead Living Zombies budeme čelit krvelačným nemrtvým a díky Lost on Mars opustíme Zemi, přesuneme se na Mars plného nebezpečných pavouků.

Mars s pavouky a několik scénářů se zombíky zní jako pokračování skvělého Far Cry 3: Blood Dragon. Pokud Ubisoft nabídne něco podobného, bude to skvělé. Tyhle šílenosti já můžu.

Majitelé Season Passu k PS4 a Xbox One verzím Far Cry 5 navíc obdrží bez dalších investic Far Cry 3 Classic Edition, ale jen singleplayer. Far Cry 3 se bude na PS4 a Xboxu One prodávat i samostatně, a to během letošního léta. Se Season Passem si Far Cry 3 užijete o čtyři týdny dříve. Hru samozřejmě dostanou i majitelé Season Passu na PC, v tomto případě však půjde o původní PC verzi. Ve Far Cry 3 budete v kůži Jasona Brodyho bojovat na tropickém ostrově proti šílenci jménem Vaas, abyste zachránili své kamarády.

Far Cry 5 vyjde 27. března 2018 na PC, PlayStation 4 a Xbox One s českými titulky. Hru předobjednáte v obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama