DLC k Watch Dogs s novou hratelnou postavou
Watch Dogs Novinka DLC k Watch Dogs s novou hratelnou postavou

DLC k Watch Dogs s novou hratelnou postavou

Michal Burian

Michal Burian

38

Season Pass odhalil, že Ubisoft má v plánu vydávat dodatečný obsah, který krom jiného zahrne další singleplayerovou kampaň s novou hratelnou postavou.

Reklama

Nikoho z vás nepřekvapí, že Ubisoft plánuje Season Pass pro Watch Dogs, podobně jako u Assassin’s Creed 4: Black Flag a dalších her. Obchod GameStop jej předčasně zveřejnil ve své nabídce. Díky tomu jsme se dozvěděli, co vše francouzský vydavatelský dům chce nabídnout hráčům.

Season Pass se podle GameStopu bude prodávat za 20 dolarů (cca 400 korun). Kdybyste si DLC balíčky kupovali samostatně, tak vás vyjdou o více než 30 procent dráž.

O samotném počtu DLC balíčků se zatím můžeme pouze dohadovat. Menším překvapením je, že mají obsáhnout další singleplayerovou kampaň, kde budete hrát za novou postavu, a navíc další mise a zbraně.

Ubisoft se zatím k Season Passu nevyjádřil. Nejspíš z úniku nebude mít radost, protože takhle jsme se s mnohem větším předstihem dozvěděli o tom, že pokud si budeme chtít Watch Dogs užít s plnohodnotným zážitkem, tak si budeme muset koupit nejen hru, ale také dodatečné balíčky. Nezapomeňte ještě na exkluzivních 60 minut pro PS3 a PS4 verze, stejně tak další mise v Dedsec edici atd.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama