DLC Kletba faraonů pro Assassin's Creed: Origins se odkládá o týden
Assassin's Creed: Origins Novinka DLC Kletba faraonů pro Assassin's Creed: Origins se odkládá o týden

DLC Kletba faraonů pro Assassin's Creed: Origins se odkládá o týden

Martin Cvrček

Martin Cvrček

42
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Přídavek zaměřený na příběh o nemrtvých faraonech měl původně vyjít 6. března, nakonec ale dorazí 13. března.

Reklama

Ubisoft si na dnešek připravil lehce špatnou zprávu pro příznivce Assassin's Creed: Origins a jeho dodatečnho obsahu. Chystané placené DLC nazvané Kletba faraonů (v originále The Curse of the Pharaohs), které mělo vyjít 6. března, bylo odloženo. Odklad naštěstí není nijak drastický a jako nové datum vydání byl stanoven 13. březen. Hráči tedy budou muset čekat jen o týden navíc.

Proč k odkladu došlo? Přesné důvody neznáme, zástupce Ubisoftu však serveru Gamespot oznámil, že posun vydání byl nutný kvůli tomu, aby mohli tvůrci poskytnout co nejlepší zážitek. Vypadá to tedy, že si vývojáři jednoduše vzali trochu času navíc na doladění všeho potřebného.

Stále platí, že přídavek je součástí Season Passu, případně si ho budete moci koupit zvlášť. Čeká vás v něm zcela nový, na původní hře nezávislý příběh, v němž budete bojovat proti nemrtvým faraonům a různým egyptským monstrům, a to včetně obřích škorpionů. Kromě nových nepřátel nabídne DLC také nové oblasti, zbraně, obleky a vybavení, možnost postoupit až na úroveň 55 a samozřejmě šanci zjistit, co přesně přivádí nemrtvé k životu.

Do tématiky Kletby faraonů vás zasvětí úvodní úkol, který bude součástí chystané bezplatné aktualizace. Dočkat bychom se jí měli 27. února, i když v tuto chvíli není jasné, zda se s ohledem na drobný odklad DLC neposune i vydání aktualizace.

Ubisoft navíc zveřejnil nové gameplay video, které nabízí bližší představu o tom, co vás v čerstvě odložené Kletbě faraonů čeká po stránce hratelnosti, boje, nepřátel nebo prostředí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama