DLC pro Final Fantasy XV v anglickém traileru
Final Fantasy XV Novinka DLC pro Final Fantasy XV v anglickém traileru

DLC pro Final Fantasy XV v anglickém traileru

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

3

Detaily o updatu Chapter 13, nová videa a celý Active Time Report s anglickým výkladem.

Reklama

Společnost Square Enix konečně vydala anglickou verzi traileru k aktualizaci Spring 2017 Update, chystané pro RPG Final Fantasy XV. Trailer jste doposud mohli vidět pouze v japonštině, poprvé byl vysílán během posledního live streamu Square Enix.

Trailer je přehledem toho, co nás v chystaných DLC čeká, informovali jsme o nich v této novince. Prvním je Booster Pack, vycházející 21. února a přinášející patch pro podporu 60 FPS pro PS4 Pro. Další je Episode Gladiolus, vycházející 28. března a ukázečka z červnového přídavku Episode Prompto. Součástí je také připomenutí Moogle Chocobo Festivalu, který už je ale venku. Docela zajímavé je to, že všechna data vydání mají poznámku TBD. Což s největší pravděpodobností znamená, že se vydání přídavků může změnit.

Důležité je možná upozornit na součást přídavku Booster Pack. Během úvodní akce k 30. výročí série v Tokiu začátkem měsíce byly předvedeny speciální kostýmy Magitek Exosuits. Ty ale procházejí kompletním redesignem, protože prý byly moc podobné oblekům z chystaného filmu Power Rangers.

Square Enix dále vydal anglickou verzi japonského Active Time Reportu, vysílaného před několika dny. Najdeme zde prakticky totožný obsah novinek, ale s anglickým výkladem. Pro zajímavost si povšimněte, že mělo být video publikováno s původním trailerem na DLC, ve kterém byla ještě představena první verze Magitek Exosuits. Na druhou stranu je konec dohadům ohledně účinnosti obleků. Doba použití je 30 minut a znovu jej lze použít po 24 hodinách reálného času. Ne času ve hře.

Update Final Fantasy XV v podobě 13. kapitoly Episode Gladiolus má přinést trochu objasnění pozadí příběhu hry a měl by pomoci lidem pochopit "některé věci". Součástí je samozřejmě i několik vylepšení hry.

Pod reportem ještě najdete zajímavou trojici videí, zaměřených na vlasy Luny, Croweho a Liberta z filmu Kingsglaive: Final Fantasy XV. Dost dobře nevím, co si mám o těchto ukázkách myslet.

DLC trailer

Active Time Report

Účesy

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama