DLC pro PC verzi Call of Duty: Black Ops 3 lze pořídit už jen přes Season Pass
Novinka DLC pro PC verzi Call of Duty: Black Ops 3 lze pořídit už jen přes Season Pass

DLC pro PC verzi Call of Duty: Black Ops 3 lze pořídit už jen přes Season Pass

Vojtěch Zikán

Vojtěch Zikán

11

Všechny balíčky map byly odebrány z obchodu na Steamu a lze je sehnat jen přes Season Pass. Navíc probíhá finální testování alfa verze modovacích nástrojů.

Reklama

Myslíte si, že Activision nemůže svoje fanoušky více nakrknout? Očividně může. Ve čtvrtek vyšlopo měsíční lhůtě třetí DLC ke Call of Duty: Black Ops 3 pro PC a Xbox One.

Zatímco na Xboxu šlo všechno jako po másle a hráči začali hromadně stahovat nové mapy,na PC se vyskytl zádrhel. Hráči, kteří nevlastní Season Pass, nemohli v obchodě na Steamuvyhledat Descent DLC a zakoupit ho. Původně to všichni měli za chybu, ale dneska přišlo děsivéoznámení.

V Activisionu se z nepochopitelných důvodů rozhodli zastavit prodávání DLC na Steamu.Respektive už nelze zakoupit dodatečné balíčky zvlášť. Aktuálně je jedinou cestou pořízení Season Passu. Všem, kteří již vlastní některé DLC pro Black Ops 3, ale nemají zakoupený Season Pass, přijde kupón se slevou, aby si ho mohli pořídit. Jediný dodatečný obsah, který lze pořídit zvlášť, je samostatná mapa The Giant.

PC komunita si to nenechala jen tak líbit a začala se domáhat změny zpátky ke starému.Twitterový účet Cesara Stastnyho, který má na starosti PC verze her od Treyarchu, se omluvil za celé tohle nedorozumění. Prý se pokusí lobbovat u vedení Activisionu, ale jak sám zmínil, on bohužel neudělá nic.

Hlavní slovo zde má vydavatelský dům. A vzhledem k tomu, že se Activision k věci vůbec nevyjádřil, tak nemá ani cenu čekat nějaký zvrat ve prospěch hráčů. Hráči, kteří nemají v úmyslu si kupovat všechny DLC a zaujal je jenom určitý přídavek, mají bohužel smůlu.

Teď však jedna pozitivní zpráva. Podle všeho probíhá úspěšné testování alfa verze modovacíchnástrojů. Zároveň s tím PCdev oznámil, že jakmile bude po veškerém testování, budou modovací nástroje dostupné na Steamu pro všechny a počítá se i s podporou Steam Workshopu. Hráči si tak budou moci vytvořit vlastní multiplayerové i zombie mapy.

A na závěr dvě teaser videa, která vnadí hráče na poslední DLC pro Black Ops 3. Tímtopřídavkem ukončí studio Treyarch svojí zombie ságu, která započala před osmi lety ve World atWar. Hráči nyní spekulují a modlí se za to, aby se poslední dodatečný obsah nesl pouze veznamení zombíků, jako tomu bylo u prvního Black Ops.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama