DLC Znamení časů pro Mafii 3 na nových screenshotech
Novinka DLC Znamení časů pro Mafii 3 na nových screenshotech

DLC Znamení časů pro Mafii 3 na nových screenshotech

Martin Cvrček

Martin Cvrček

23

Obrázky ukazují Lincolnovy vyšetřovací nástroje nebo antagonistku Bonnie. <strong>Aktualizováno</strong> o další video.

Reklama

Aktualizace: Podle očekávání jsme se dočkali dalšího videa, které láká na DLC Znamení časů pro Mafii 3. Uvidíte v něm třeba využití vrhacích nožů nebo zpomalování času během přestřelek, které můžete prodlužovat za pomoci zásahů do hlavy.

V první řadě ale odhaluje další nový herní prvek, a to možnost znovu vybudovat Sammyho bar. V závislosti na vašem postupu a financích lze od základních renovací postoupit k odemykání nových místností, dekorací a dokonce vedlejších misí. za jejich splnění získáte nové auto, Samson Harrier.

Původní zpráva (10:30): Už za týden, 25. července, vyjde třetí a zároveň poslední DLC pro Mafii 3, nesoucí český název Znamení časů (v originále Sign of the Times). A tak tvůrci pokračují se zveřejňováním různých materiálů. Nedávno jsme tu měli první video a nyní se můžete podívat na několik screenshotů.

Na obrázcích lze vidět zejména nové vyšetřovací nástroje, které budete mít při hraní DLC k dispozici. Jedná se o fotoaparát speciálních jednotek a UV světlo, s nímž lze odhalit skrytý text. Další screenshoty přibližují jistou Bonnie, která je podle všeho významnou figurou v řadách kultu Ensanglante, proti němuž budete v rámci příběhu tohoto přídavku bojovat.

Dá se očekávat, že v nejbližších dnech dorazí další screenshoty, pravděpodobně dojde i na jedno nebo dvě videa.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama