Dnes dorazí do Monster Hunter Rise free update
Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin Novinka Dnes dorazí do Monster Hunter Rise free update

Dnes dorazí do Monster Hunter Rise free update

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Nintendo Switch Switch Windows PC

Podívat se můžete i na nový trailer k Monster Hunter Stories 2.

Reklama

Během včerejšího vysílání odhalil Capcon, kdy vyjde pro Monster Hunter Rise dubnová Free Title aktualizace 2.0. Asi nikdo z hráčů neočekával, že se k nim dostane tak brzy po oficiálním oznámení. Dubnový free update si totiž zahrajete již dnes 28. dubna 2021.

Japonskou verzi naleznete zde.

Společnost Capcom odhalila, která monstra se v dubnové aktualizaci 2.0 objeví zdarma. Konkrétně je to Chameleos a Apex Rathalos, kteří již byli odhaleni dříve. S Apex Rathalosem budete moci bojovat v Rampage režimu. Pokud je vám to ale málo, dorazí s dubnovou free aktualizací ještě Teostra, Kushala Daora a Apex Diablos. Jakmile bude tento patch odeslán, bude odstraněno Hunter Rank omezení.

Kromě monster získají hráči s bezplatnou aktualizací nová gesta, voice packy, nálepky, účesy a kostýmy pro mazlíčky, stáhnutelné prostřednictvím eShopu Nintendo. Zdarma přibudou nové event questy, za které získáte jedinečná gesta a nálepky.

Capcom také oznámil velikost dubnové free aktualizace. Měli byste mít na svém Switchi k dispozici od 0,9 až po 1,5 GB a to podle toho, jestli jste si již stáhli předchozí aktualizace. Celý seznam oprav patche 2.0 najde zde.

Monster Hunter Rise je k dispozici ve verzi pro konzoli Nintendo Switch, verze pro PC má vyjít počátkem roku 2022. Hru můžete koupit v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk.

Společnost Capcom také vydala třetí oficiální trailer a nové screenshoty ke hře Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin, na kterých představuje tahový bitevní systém.

Zároveň Capcom potvrdil návrat dvou postav, kterými je Lilia a Reverto. V původní hře šlo v obou případech o spolupracující NPC, ale tentokrát to nebudou úplně přátelské tváře. Tedy alespoň zpočátku. Lilia i Reverto tentokrát soupeří a snaží se chytit Razewing Ratha.

Japonskou verzi naleznete zde.

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin má vyjít pro Switch a přes Steam pro PC 9. července. Předobjednávat hru můžete již nyní v obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk.

Zdroj: Capcom

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama