Dnes startuje beta Steam Big Picture módu
Novinka Dnes startuje beta Steam Big Picture módu

Dnes startuje beta Steam Big Picture módu

Martin Cvrček

Martin Cvrček

30

Valve po dlouhé době čekání startuje betaverzi Big Picture, jež umožňuje přenést prostředí i hry ze Steamu na vaši televizi.

Reklama

Steam Big Picture, jak se nazývá nová funkce Steamu, umožňuje nejen hrát všechny vaše hry ze Steamu na televizi, ale i procházet obchod, spravovat přátele, a co víc, k dispozici je i klasický web browser, díky němuž se skrz televizi můžete dostat i na jakoukoliv stránku mimo Steam. YouTube, Facebook, Zing, prostě všechno.

Ačkoliv se Big Picture nebrání myši a klávesnici, připravte se na to, že celý systém je určený primárně pro gamepad. Valve naštěstí nezapomnělo na možnost namapovat si vlastní ovládání podle potřeb každého hráče. Koneckonců, zkoukněte obrázky a trailer, jež pro představu poslouží nejlépe. Samotná beta bude spuštěna ještě behem dnešního dne, alespoň už běží oficiální web, kde jsou k dispozici HW nároky, návod pro zapojení (nejsnažší cesta je propojit PC a televizi skrz HDMI kabel) a také oznámení, že beta pro Mac odstartuje později. V rámci PC bychom se nedivili ostrému startu v 19:00 našeho času, což je pro všechno v rámci Steamu typický čas.

Obrázky ze Steam Big Picture

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama