Dnes večer bude oznámeno Unravel 2
Unravel Two Novinka Dnes večer bude oznámeno Unravel 2

Dnes večer bude oznámeno Unravel 2

Michal Burian

Michal Burian

5
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Pokračování povedené puzzle plošinovky, která na nás zapůsobila svým příběhem.

Reklama

Pamatujete si na povedenou puzzle plošinovku Unravel (recenze) od malého studia ColdWood Interactive, kterou v roce 2015 na E3 představil její značně nervózní kreativní ředitel? Dnes večer bychom se měli dočkat druhého dílu. Předčasně jsme se o Unravel 2 dozvěděli díky ratingu ESRB, (E - pro všechny), který v popisu odhaluje několik detailů.

Opět půjde o side-scrolling plošinovku s celou řadou plošinek a puzzlů. Po hráčích bude hra vyžadovat, aby se vyhýbali různým nástrahám a houpali se na nitích. V Unravel 2 nás budou ohrožovat zvířata a může nás například sníst ryba, popadnout pták, rozdrtit balvan nebo přejet automobil. ESRB mluví i o fantastických tvorech jménem Yarny, které budeme ovládat. Že by jich bylo víc? Možná je to v souvislosti s tím, že hlavní hrdina prvního dílu Yarny je upletený z příze a my musíme dávat pozor, abychom se někde nezamotali. Yarny se totiž postupně zmenšoval.

Já osobně jsem si původní Unravel užil, dodnes na tuhle hru vzpomínám a doufám, že dvojka budeme minimálně stejně povedená. Pravdu se dozvíme dnes od 20:00, kdy probíhá tisková konference Electronic Arts. Sledovat jí můžete zde.

Unravel vyšlo 9. února 2016 na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Druhý díl očekáváme na těchto třech platformách, plus se možná přidá Switch, i když o Nintendu se ESRB nezmiňuje a píše jen o první trojici. Otázkou je vydání, letos se na trh dostane spousta zajímavých titulů, proto vidím Unravel 2 reálně na začátku roku 2019, začátek února je ideální.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama