Dnes vychází MXGP2
Novinka Dnes vychází MXGP2

Dnes vychází MXGP2

Michal Burian

Michal Burian

17

k Pokračování motokrosových závodů.

Reklama

Italské studio Milestone si pro nadšence závodních her připravilo svůj další titul. Po Sébastien Loeb Rally Evo přichází na trh s pokračováním motokrosových závodů MXGP.

Druhý díl má mít vylepšenou fyzikální deformaci terénů, grafiku, 3D vegetaci, fanoušky, animace jízdy a půdy, implementaci překážkových předmětů a lepší soutěživost a agresivitu umělé inteligence jezdců.

V režimu Real Events si můžete připomenout ty nejlepší okamžiky sezóny MXGP z roku 2015, zatímco v rámci typické výzvy dostanete za úkol splnit sérii podmínek pro vítězství. Pokud vás ani jedno neláká, můžete vyrazit na svou nejoblíbenější trať s osobním týmem. Vyberete si název i logo, koupíte motorky, vlastní kombinézy a doplňky nebo dokonce i jezdce. Vše za herní měnu MX Credits.

„Posaďte se na vysněnou motorku, kterou kompletně vytvoříte od výběru výrobce přes změnu kombinézy, řídítek, výfuků, pneumatik, ráfků, závěsů či brzd. Některé úpravy změní pouze vzhled motorek, jiné změní výkon a některé ovlivní obojí,“ dodává tisková zpráva.

MXGP2 vyšlo dnes na PC, PS4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama