Deliver Us Mars Novinka Dnes vychází nadějná sci-fi adventura Deliver Us Mars

Dnes vychází nadějná sci-fi adventura Deliver Us Mars

Martin Zavřel

Martin Zavřel

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Upoutávky slibují napínavý a emotivní příběh.

Reklama

Podobně jako třeba ve filmech Interstellar nebo Ad Astra, také tohle příjemně "realistické" sci-fi drama se kromě nebezpečné výpravy do vesmíru soustředí na téma rodiny či osobních motivací kosmonautů. Jedná se sice o volné pokračování hry Deliver Us The Moon (88% kladných hodnocení na Steamu), ale není potřeba mít předchozí titul odehraný, abyste si novou hru užili. Tvůrci si tentokrát mohli dovolit výrazně větší investici do motion capture a kvalitních herců, což by na síle příběhu mělo jít citelně poznat.

Oficiální popis hry

"Deset let po misi Fortuna je lidstvo na prahu vyhynutí více než kdy předtím. Po záhadném nouzovém volání z Marsu se nejmladší pozemská astronautka Kathy Johansonová připojí k lodi Zephyr a její posádce na poslední misi: zachránit lodě kolonie ARK, které ukradla záhadná organizace Outward, a spolu s nimi zajistit přežití lidské rasy.

Vstupte na palubu lodi Zephyr a vydejte se na cestu ze Země na povrch Marsu. Vydejte se na cestu drsným a nelítostným terénem, abyste objevili tajemství, která po sobě zanechala organizace Outward. Použijte mozek i sílu a překonejte tak psychické i fyzické výzvy, najděte kolonii ARK a odhalte motivaci těch, kteří stojí za tísňovým voláním, které vás sem přivedlo.

Zažijte vysoce propracovaný a poutavý příběh plný zajímavého herního obsahu. Pečlivě propracované okamžiky dohromady skládají příběh plný napětí a emocí. Těšit se můžete na hudbu oceňovaného skladatele Sandera Van Zantena, nejmodernější snímání pohybu a úžasnou grafiku, kterou zajišťuje Unreal Engine."

Hra vychází dnes pro PS4, PS5, X1, XSX/S a PC, na Steamu ji můžete zakoupit za 700 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama