Dnes vychází první příběhové DLC pro LEGO Star Wars: The Force Awakens
LEGO Star Wars: The Force Awakens Novinka Dnes vychází první příběhové DLC pro LEGO Star Wars: The Force Awakens

Dnes vychází první příběhové DLC pro LEGO Star Wars: The Force Awakens

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Přídavek s názvem Poe’s Quest for Survival pojednává o tom, jak se pilot Poe Dameron dostal z planety Jakku.

Reklama

Všechny plánované balíčky postav pro LEGO Star Wars: The Force Awakens jsou venku, a tak zbývá trojice DLC, které se chlubí novými úrovněmi. Dnes vychází první z nich, Poe’s Quest for Survival.

Přídavek a jeho obsah ve stručnosti pojednává o tom, jak se pilot Poe Dameron dostal z planety Jakku na základnu Odboje poté, co byl spolu s Finnem a ukradenou stíhačkou TIE sestřelen hvězdným destuktorem Prvního řádu.

Poe’s Quest for Survival se kromě nové úrovně chlubí i dalšími hratelnými postavami a vozidly. Konkrétně jde o figurky Naka Iit, Ohn Gos, Poe Dameron (Jakku), Strus Clan Leader a Strus Clan Raider a o pojízdný Strus Clan Speeder v plné velikosti a v Microfighter verzi. Součástí DLC je také pět nových achievementů/trofejí.

Na některých platformách by už přídavek touto dobou měl být k dispozici. Na jiných, třeba na Steamu, hráči stále čekají.

Konkrétní časy vydání na jednotlivých platformách bohužel neznáme, protože Warner Bros. a TT Games jsou v tomto směru velcí lemplové a k vydávání DLC pro nové LEGO Star Wars přistupují dost nezodpovědně. Majitelé Season Passu pro PC verzi by mohli vyprávět.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama