Dnes vychází Sunset Overdrive pro PC
Sunset Overdrive Novinka Dnes vychází Sunset Overdrive pro PC

Dnes vychází Sunset Overdrive pro PC

Michal Burian

Michal Burian

6
Platformy Windows PC

Grindování a zabíjení zmutovaných lidí.

Reklama

Xbox One exkluzivita Sunset Overdrive se dnes rozšíří na počítače. Studio Insomniac Games konečně potvrdilo spekulace, které se v průběhu minulých dnů a týdnů šířily internetem a předčasně nám tento plán prozradily. V oficiálním traileru je sice uváděna pouze Windows 10 verze, naštěstí vývojáři potvrdili, že Sunset Overdrive se bude prodávat nejen na Windows Store, ale také na Steamu. Ani na jedné platformě se nám zatím nepodařilo hru pro PC nalézt.

Dle dřívějších informací má PC verze akční hry obsahovat všechny dodatečné balíčky, Mystery of Mooil Rig, Dawn of the Rise of the Fallen Machines a Weapons Pack, a stát jen 20 dolarů/euro.

Sunset Ovedrive vyšlo v roce 2014 na Xbox One pod záštitou Microsoftu, za vývojem stojí studio Insomniac Games, které zarputile mlčí o PC verzi. Sunset Overdrive je open-world akční adventura z pohledu třetí osoby. Hráči převezmou roli zaměstnance společnosti FizzCo, jenž musí bojovat proti Overcharge Drinkers: lidem, kteří se po vypití energetického nápoje FizzCo změnili v nebezpečné mutanty. Akční hratelnost je okořeněna grindováním a velkým arzenálem všelijakých zbraní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama