Dnes vyšlo demo FIFA 19
FIFA 19 Novinka Dnes vyšlo demo FIFA 19

Dnes vyšlo demo FIFA 19

Michal Burian

Michal Burian

25
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Vyzkoušejte si demoverzi nového fotbalu od EA Sports.

Reklama

Druhá aktualizace: Úderem čtvrté hodiny odpolední se na Originu, PlayStation Store a Xbox Store objevila demoverze FIFA 19, která nabízí k vyzkoušení 10 týmů společně s ochutnávkou příběhového režimu Cesta.

Aktualizace (12. září): Před dvěma dny jsme věděli, že 13. září vyjde demo FIFA 19. Dnes máme potvrzeno, že si zítra budeme moci skutečně ukázku zahrát, konkrétně na konzolích PlayStation 4. Pokud nemá Sony nějakou exkluzivitu, bude demo i na Xboxu One a snad i PC.

Zároveň došlo na potvrzení dostupných týmů. V demu bude Manchester City, Manchester United, PSG, Bayern Mnichov, Borussia Dortmund, Tottenham Hotspur, Juventus, Real Madrid, Atletico Madrid a AS Řím. S těmito týmy si budete moci vyzkoušet rychlý zápas, část z příběhového módu Cesta a Ligu mistrů.

Dnes vyšlo demo FIFA 19

Původní zpráva (10. září): Liga mistrů a Evropská liga. To jsou dvě velká lákadla letošního ročníku fotbalu od EA Sports. Pokud si chcete hru v předstihu vyzkoušet a zjistit, jaké další novinky přináší, jak se změnila/vylepšila hratelnost, tak můžete od 13. září. Za tři dny bude na Originu, PlayStation Store a Xbox Store ke stažení demoverze pro PC, PS4 a Xbox One.

Bohužel nevíme, co bude součástí dema. Očekává se rychlý zápas s tradičními, oblíbenými týmy, kde by letos neměl chybět Juventus FC, do něhož přestoupil hvězdný Portugalec Cristiano Ronaldo. Právě on je tváří FIFA 19. Zastoupena bude pravděpodobně i Barcelona, Real Madrid, Liverpool nebo oba celky z Manchesteru. Jako další by mohla být na ukázku úvodní část ze závěrečného příběhového módu Cesta s Alexem Hunterem a v neposlední řadě ochutnávka Ligy mistrů.

Při čekání na demo FIFA 19 se podívejte na video s oznámením ratingu top hráčů. Ti uspořádali tiskovou konferenci a stěžují si na své hodnocení ve hře. Dále vás odkážu na oficiální stránky, kde jsou postupně odhalovány ratingy sta nejlepších hráčů.

FIFA 19 vychází 28. září 2018 na PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch. Hru předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama