Dnes začíná druhý ročník Czech & Slovak Games Week
Novinka Dnes začíná druhý ročník Czech & Slovak Games Week

Dnes začíná druhý ročník Czech & Slovak Games Week

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One Apple iOS Android Android

Akce nabídne bohatý program a slevy na české a slovenské hry.

Reklama

Dnešním dnem, tedy 15. listopadu, začíná druhý ročník akce Czech & Slovak Games Week, jejíž organizátorem a iniciátorem je Asociace českých herních vývojářů. Událost tentokrát probíhá u příležitosti státního svátku 17. listopadu, který slaví všichni lidé z České a Slovenské republiky na památku událostí z let 1939 a 1989. Akce bude trvat do 22. listopadu a během těchto dní se můžou hráči těšit na bohatý program a exkluzivní slevy na české a slovenské hry.

Program Czech & Slovak Games Week zahrnuje prezentaci her vyrobených na Game Jam, online nominace na Českou hru roku 2020, veletrh pracovních příležitostí a konferenci Game Developers Session 2021. Celkem bude během akce k nabídnutí ve slevě 261 českých a slovenských her od 116 vývojářů, napříč všemi platformami. Platforma Steam nabídne během dneška od sedmé hodiny večerní přes 200 her ve slevě, a to včetně DLC. Xbox One zítra uvítá slevy na 10 her a 5 DLC, PlayStation 4 zase 17. listopadu na 6 her a 5 DLC. Už teď mohou hráči využít slevy na české a slovenské hry na platformách Nintendo Switch (13 her), GoG (42 her), iOS (26 her), Android (24 her) a Huawei (17 her).

Kompletní program a nabídku slev naleznete na oficiálním webu události Czech & Slovak Games Week.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama