Novinka Začíná týden českých a slovenských her

Začíná týden českých a slovenských her

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Již dnes večer se uskuteční prezentace nových titulů.

Reklama

Po roce se vrací již tradiční akce Czech & Slovak Games Week, která se pojí především s akcemi na různé české a slovenské tituly na Steamu a GOGu. Součástí v pořadí již čtvrtého svátku českých a slovenských her je ale také bohatý doprovodný program, kterému po vzoru minulého roku vévodí konference Direct Showcase. Tu opět pořádá produkce pořadu Indian ve spolupráci s asociacemi českých a slovenských vývojářů. Akce začíná již dnes 13. listopadu v 19:30.

Na akci se objeví například očekávaná hra Gray Zone Warfare od studia Madfinger Games, blížící se strategie Last Train Home od Ashborne Games nebo nově vydaná plošinovka Bzzzt. Novými ukázkami by se měli připomenout také tituly jako Forgotten but Unbroken nebo Warped Times. V součtu se hráči mohou těšit na více než 25 nových oznámení a minimálně 4 světové premiéry. Na úvodní konferenci naváže již zmíněná slevová akce na Steamu a GOGu, která bude obsahovat více než 270 her.

Začíná týden českých a slovenských her
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama