Dnes začíná uzavřená Beta Ghost Recon: Breakpoint
Novinka Dnes začíná uzavřená Beta Ghost Recon: Breakpoint

Dnes začíná uzavřená Beta Ghost Recon: Breakpoint

Martin Zavřel

Martin Zavřel

19
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Podmínky pro vstup, nový trailer a plán pro první rok hry.

Reklama
Všichni, kteří si hru včas předobjednali u participujících prodejců (ještě není pozdě), jsou předplatiteli UPLAY+, zúčastnili se Online Technického Testu hry nebo se zaregistrovali a byli náhodně vybráni, se mohou ode dneška do 8. září vydat na ostrov Auroa a prozkoumat několik regionů tohoto rozmanitého otevřeného světa, a vyzkoušet si 2 příběhové mise Operace Greenstone, Auroa mise, ve kterých se dozví více o ostrově a jeho obyvatelích, mise jednotlivých frakcí (8 nových misí denně) nebo vyzkoušet svoje bojové dovednosti v oblastech vyhrazených bojům s rozmanitými drony - od rojů malých létajících až po obrovské kráčející tanky. To vše jak sólo, tak v coopu až 4 hráčů.
[spacing size="20"]
Kromě toho bude během uzavřené bety probíhat charitativní událost "Man Down" - zúčastní se každý, kdo v coop teamu oživí padlé spoluhráče. Čím více hráčů se zúčastní, tím větší částkou přispěje Ubisoft nadaci Child's Play, tak neváhejte a pobavte se s přáteli, pomůžete tím dobré věci!
[spacing size="20"]
Tvůrci také připomínají plány na dodatečný obsah pro první rok, kde kromě Operace Greenstone najdeme dvě další epizody, vždy po čtyřech měsících. Každá epizoda slibuje hodiny nové zábavy, z nichž možná nejzajímavěji zní raid "Project Titan" z epizody 1, kde se ve čtyřech vydáte do aktivní sopky na novém ostrově a uplatníte různé herní styly. Přídavky ale jinak zahrnují i nová dobrodružství pro jednoho, nové třídy postav nebo přídavky do PvP.
[spacing size="20"]
Zjistěte více o minulosti bývalého Ducha Cole D. Walkera, ztvárněného oceňovaným hercem Jonem Bernthalem (známý například ze seriálů Punisher, Walking Dead) v novém live action traileru "Slib", zobrazujícím jeho cestu od Ducha bojujícího na straně Nomad týmu až po jeho proměnu v odpadlíka a "Vlka", vedoucího ve hře útok na továrnu na drony:
[spacing size="20"]

[embed]https://youtu.be/UlLACMq7NMc[/embed]

Ghost Recon: Breakpoint vychází 1. října 2019 (Ultimate edice) nebo 4. října 2019 na PS4, Xbox One a PC. Objednávat můžete na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama