Do 31. března 2016 vyjde nový Assassin’s Creed
Assassin's Creed: Syndicate Novinka Do 31. března 2016 vyjde nový Assassin’s Creed

Do 31. března 2016 vyjde nový Assassin’s Creed

Michal Burian

Michal Burian

75

Využije technologii z Assassin’s Creed: Unity. Očekávat ho ale můžeme spíše již letos v listopadu <strong>+ prodeje dalších her</strong>.

Reklama

Kdo by to čekal, Ubisoft ve své finanční zprávě potvrdil, že v jeho dalším fiskálním roce vyjde nový Assassin’s Creed. Pochopitelně využije technologie, které byly použity u loňského Assassin’s Creed: Unity.

Yves Guillemot, generální ředitel Ubisoftu, nás ujišťuje, že se poučili z chyb Unity, stejně tak mají více zkušeností. Neměly by se tak opakovat problémy jako loni v listopadu, kdy měl Unity problémy s udržením snímků za sekundu.

Nový Assassin’s Creed tak můžeme očekávat do 31. března 2016. Právě v tento den končí Ubisoftu fiskální rok, začíná 1. dubna 2015.

My ovšem už od konce roku 2014 víme, že nový Assassin’s Creed by měl nést podtitul Victory a odehrávat se ve viktoriánském Londýně. Za vývojem má stát studio Ubisoft Quebec, které mělo dost času, aby Assassin's Creed: Victory připravilo. Jak si můžete všimnout na prvních screenshotech, je hodně podobné Unity. Což se tak nějak očekávalo.

Podle nepodložených informací má Victory dorazit na trh na podzim letošního roku, opět pro hlavní trojlístek; PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Assassin’s Creed: Victory

Jak si vedly jednotlivé hry?

V další části finanční zprávy se Ubisoft pochlubil, že do obchodů dohromady vyexpedoval 10 milionů kusů Assassin's Creed: Unity a Assassin's Creed: Rogue (dohromady), a to do 31. prosince 2014. Je zajímavé, že vydavatel nebyl konkrétnější a neřekl, jak si jednotlivé díly vedly samostatně. Lze tak uvažovat, že tentokrát to nebyla taková sláva.

Far Cry 4 dosáhlo na 7 milionů vyexpedovaných kopií a arkádové závody The Crow jsou na dvou milionech, což z nich dělá nejprodávanější závodní hru, která se ke konci roku 2014 objevila na trhu. Just Dance 2015 potom dodal do obchodů čtyři miliony kusů. Watch Dogs má na kontě 10 milionů vyexpedovaných kopií.

„V roce 2014 Ubisoft nabídl hráčům nejvíce diverzifikovaný line-up v průmyslu, a to díky titulům jako Assassin's Creed Unity, Child of Light, Far Cry 4, Just Dance 2015, The Crew, Trials Fusion a Frontier, Valiant Hearts a Watch Dogs. Tahle jedinečná pestrá nabídka byla navíc uznaná pro svou celkovou kvalitu. Díky tomu jsme dosáhli ve třetím čtvrtletí úspěchu, který byl nad naším očekáváním,“ uvedl Yves Guillemot.

„Vydělali jsme na investicích, které jsme učinili v posledních několika letech. Náš úspěch je o to působivější, že všechny hry pocházely přímo od týmů Ubisoftu. Každá z her byla vyvinuta v našem týmu, všechny značky vlastníme, což znamená, že osud máme ve svých rukou.“

Guillemot závěrem dodal, že v roce 2015-2016 očekávají silnější poptávku po hrách pro PlayStation 4 a Xbox One.

Tržby Ubisoftu jsou velmi dobré

I přes všechny problémy vykázal Ubisoft koncem roku 2014 růst téměř o 49,5 procent. To vedlo k příjmům ve výši 809,7 milionů eur, loni stejnou dobou €519,7 milionů. Vydavatel přitom předpokládal 730 milionů eur.

Finanční výsledky navíc dokazují, že digitální prodeje her a dodatečných balíčků jsou stále trendy. Tržby jsou o 157 procent větší než loni stejnou dobou a představují navíc 21,2 procent z celkových tržeb firmy. Loni to bylo 15,3 procent.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama