Do března 2019 chystá 2K návrat jedné ze svých největších značek
Novinka Do března 2019 chystá 2K návrat jedné ze svých největších značek

Do března 2019 chystá 2K návrat jedné ze svých největších značek

Martin Cvrček

Martin Cvrček

17

Že by se konečně vrátil Bioshock nebo Borderlands?

Reklama

Podobně jako další společnosti, i lidé z Take-Two Interactive, pod nějž spadá Rockstar a 2K Games, si nedávno odbyli konferenci s investory a vydání finančních výsledků za fiskální rok 2017. Take-Two už samozřejmě vyhlíží další roky, přičemž očekává, že i rok 2018 bude navzdory menšímu počtu chystaných her dostatečně výnosný.

Stejně jako fiskální rok 2019, který začíná 1. dubna 2018 a končí 31. března 2019. Jak jsme se dozvěděli dnes ráno, v tomto období, konkrétně na jaře 2018, vyjde Red Dead Redemption 2 od Rockstaru. Součástí plánů je však také oznámení, že ve fiskálním roce 2019 vyjde i nová hra, která využívá jednu z největších značek 2K.

Zdůrazňuji, že se mluví o 2K jako takovém, ne o celé společnosti Take-Two Interactive, takže cokoliv od Rockstaru v čele s hypotetickým šestým dílem Grand Theft Auto z toho můžeme vyloučit. I tak je toho ale na výběr dost. Nabízí se zejména nový Bioshock, po němž fanoušci už léta volají, nebo Borderlands 3, na nichž už v Gearboxu potichu pracují.

Bioshock a Borderlands jsou nejlepšími kandidáty, ale nejsou jediní. V úvahu připadá i XCOM, Civilization a, ať se nám to líbí nebo ne, Mafia. I tyto tituly patří mezi momentálně nejvýraznější značky spadající pod 2K Games. Nechme se tedy překvapit, zatím můžeme jen čile spekulovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama