Do března 2019 vyjde The Division 2 a neoznámená hra
The Division 2 Novinka Do března 2019 vyjde The Division 2 a neoznámená hra

Do března 2019 vyjde The Division 2 a neoznámená hra

Michal Burian

Michal Burian

11
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

V budoucnu máme od Ubisoftu očekávat dvě až tři hry za rok.

Reklama

Pokud nedojde k odkladu jako u pirátské hry Skull and Bones, tak pokračování The Division dorazí do 31. března 2019 společně s tajemným titulem, který nebyl do dnešního dne oficiálně oznámen. Ubisoft se s tímto plánem pochlubil na konferenci s investory, kde finanční ředitel Alain Martinez dodal, že tuhle dvojici v aktuálním fiskálním roce doplní arkádové open-world závody The Crew 2. Ty už mají stanovené datum vydání na 29. června 2018 pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Pokud byste chtěli přesnější termín, tak ten se s největší pravděpodobností dozvíme na E3 v Los Angeles, kde bude Tom Clancy’s The Division 2 představeno. Očekáváme, že odhalen bude i neoznámený titul. Ten má být pokračováním nějaké AAA značky. Je možné, že půjde o Watch Dogs 3, které je jistě ve vývoji.

Vraťme se ještě k The Division 2. Vedení Ubisoftu přiznalo, že jedničce v době uvedení na trh chyběl obsah, což se u dvojky nemá za žádných okolností opakovat. Podle generálního ředitele Yivese Guillemota byli všichni v Ubisoftu překvapeni rychlostí, kterou hráči konzumovali obsah v původním The Division. Z toho důvodu vývojáři vytvářejí více obsahu, jenž bude k dispozici zároveň s vydáním a v průběhu let bude dále rozšiřován.

Martinez ještě upřesnil, že v budoucnu máme od Ubisoftu očekávat tři až čtyři hry za rok. K nim se ale jistě nepočítá plán Ubisoftu vydat někdy v budoucnu své AAA hry na mobily, a to buď nativně (port velké hry) nebo prostřednictvím streamingu. Francouzský vydavatel si všímá, že mobilní platforma je čím dál silnější a chce být na ní připraven.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama