Do Call of Duty: Black Ops 3 míří společně s kontrakty nový specialista
Novinka Do Call of Duty: Black Ops 3 míří společně s kontrakty nový specialista

Do Call of Duty: Black Ops 3 míří společně s kontrakty nový specialista

Vojtěch Zikán

Vojtěch Zikán

4

Má to však háček – specialista Blackjack je časově omezen a jeho odemknutí si žádá plnění zvláštních kontraktů.

Reklama

Je tomu už nějaká doba, co Black Ops 3 obdrželo nějaký větší update, který by prodloužil již tak upadající životnost hry. Většině hráčům se nelíbila politika mikrotransakcí vydavatelského domu, která platícím hráčům zvyšovala šanci na nalezení nových zbraní (HG40, MX GARAND či FFAR). Hře tak hrozilo rychlé upadnutí do zapomnění, stejné jako v případě jeho předchůdců (Ghosts a Advanec Warfare).

To by se však mohlo změnit díky novému updatu. Studio Treyarch oznámilo přidáním kontraktů. Stejně jako tomu bylo v Modern Warfare 3, hráči obdrží každý den a týden nové úkoly, které je za splnění odmění bonusovými Cryptokeys, exkluzivními Calling Cards apod.

Denní kontrakty se mění každých 24 hodin, týdenní zase každé pondělí v osm večer. Společně s tím jsou zde i tzv. Mercenary Contracts, které neodmění hráče in-game měnou či zbraněmi, nýbrž desátým specialistou.

Blacjacka můžete znát jako dealera zbraní z černého trhu. Tento člen singapurského gangu 54Immortal dominuje na bojišti díky možnosti krást nepřátelům zbraně. Rogue je schopnost ukrást poslednímu zabitému nepříteli před nabitím talentu jeho speciální zbraň. Druhou jeho dovedností je Gambler, který mu dá náhodnou schopnost jakéhokoliv specialisty ve hře. Gambler se navíc nabijí rychleji, než je zvykem.

Zní Blackjack až příliš přehnaně silně? Má to celé háček. Splněním Mercenary Contracts neodemknete nového specialistu nadobro, ale jen na určitý čas, respektive na hodinu. Jakmile hodina uběhne, Blackjack se uzamkne a budete muset splnit další Mercenary Contract. Za nového specialistu navíc nelze hrát v soukromé hře nebo aréně, pouze ve veřejných zápasech.

Kromě toho nový update přinese řadu dalších kosmetických věcí, od kamufláží po nové vzhledy již stávajících specialistů. Kontrakty a Blackjack přibydou do hry již toto úterý, 14. června na platformy Xbox One, PS4 a PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama