Do Counter-Strike: Global Offensive se vrátily oblíbené komunitní mapy
Counter-Strike: Global Offensive Novinka Do Counter-Strike: Global Offensive se vrátily oblíbené komunitní mapy

Do Counter-Strike: Global Offensive se vrátily oblíbené komunitní mapy

Martin Cvrček

Martin Cvrček

30

Nová Operation Phoenix vám za dvě eura umožní znovu okusit osm map vytvořených komunitou a 13 nových skinů pro zbraně.

Reklama

V pořadí již třetí Operace, tentokrát s názvem Phoenix (nebo Pho3nix, což dokazuje, že Valve zná číslo 3), umožňuje zahrát si znovu 8 nejoblíbenějších komunitních map z předešlé Operace Payback a Bravo, které v nedávné době prostřednictvím hlasování vybrali sami hráči.

Konkrétně jde o Cache, Motel, Seaside, Downtown, Thunder, Ali a Agency (trochu mě udivuje, že mezi nimi není Museum, které osobně považuji za nejkvalitnější komunitní mapu, určitě kvalitnější než stokrát ohraný Cache). Princip Operace je přitom stále stejný. Všechny mapy si samozřejmě můžete zdarma stáhnout a zahrát díky Steam Workshopu, Operace Phoenix vám však umožní mapy hrát na oficiálních serverech s nízkou latencí.

K nim dostanete přístup, když si za 2 eura zakoupíte odznak Operation Phoenix Coin. Ten bude následně sledovat odehraný čas v rámci Operace a statistiky v rámci kompetitivních zápasů. Mimo jiné jeho zakoupením finančně podpoříte autory začleněných map.

Se zakoupeným odznakem máte navíc šanci na získání krabice Operation Phoenix Case, z níž vám padne jeden z 13 nových nástřiků na zbraně, taktéž vytvořených komunitou. Pokud o nějaký z nich máte zájem, doporučuji spíše počkat, než hned kupovat klíč za skoro dvě eura. Většina skinů bude časem určitě k dispozici na Steam Community marketu za pár centů.

Za zmínku také stojí, že se nedávno do CS:GO dostala česká stopa prostřednictvím pistole CZ75-Auto. Byl také spuštěn Workshop pro samolepky na zbraně, takže kromě map a skinů zbraní může nyní komunita sdílet i vlastní samolepky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama