DAYZ Novinka Do DayZ vyšla nová aktualizace

Do DayZ vyšla nová aktualizace

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Přináší velkou porci oprav, ale i trochu nového obsahu.

Reklama

DayZ je česká survival hra od studia Bohemia Interactive, která koncem roku 2018 vyšla v plné verzi pro PC, přičemž ta byla následována konzolovými variantami pro PlayStation 4 a Xbox One.

To ale neznamená, že by práce na ní ustály, kdy během včerejšího dne vyšla nová aktualizace, tentokrát s označením 1.11 (ukázka na ní v náhledu).

Do DayZ vyšla nová aktualizace

Ta s sebou přináší poměrně velké množství oprav, jejichž kompletní seznam si můžete přečíst na fóru hry (PC / konzole).

Mezi ty největší změny se nicméně počítá třeba opravení chování NPC postav, kdy byl upraven kolizní model infikovaných, kteří by se už při boji neměli dostávat do postavy hráče.

Další změny pak poznáte při interakci s vozidly, u nichž byly odstraněny glitche při nastupování a vystupování, tedy by nemělo docházet k situacím, kdy se člověk teleportoval na střechu vozidla. Při rybolovu na moři také můžete zpozorovat plynulejší animace a velká vylepšení proběhla i v rámci zemědělství či systému poškození a jeho detekce (například u ostnatých drátů). Také došlo na lepší podporu skriptů, umožňující běh více modů na serveru zároveň.

Tento update nicméně nepřináší pouze opravy, ale i nějaký ten nový obsah. Těšit se tak můžete z pušky SVAL, kterou naleznete kolem havarovaných vrtulníků. Do ní navíc budete potřebovat nový typ dvacetiranného zásobníku pro náboje 9x39, který se hodí i pro odstřelovačku VSS.

K tomu dojde na přidání nových vlajek, které vzešly z návrhu hráčů pro soutěž Base Building, jenž se uskutečnila na konci minulého roku.

Do DayZ vyšla nová aktualizace

Pokud chcete mít ty nejčerstvější informace o hře, můžete sledovat oficiální stránky Bohemia Interactive, případně jejich Facebook či Twitter.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama