Do Destiny 2 dorazí crossplay v roce 2021
Destiny 2 Novinka Do Destiny 2 dorazí crossplay v roce 2021

Do Destiny 2 dorazí crossplay v roce 2021

Ondřej Partl

Ondřej Partl

10
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Dočkáme se i úprav na poli zbraní.

Reklama

Destiny 2 je živoucí online střílečkou od společnosti Bungie, která se před nějakým časem podívala na Steam a stala se z ní free-to-play akce, přičemž placené jsou jen určité expanze (Forsaken, Shadowkeep a nejnovější Beyond Light).

S nedávným vydáním rozšíření Beyond Light se pak do hry vrátila velká porce Guardianů, přičemž někteří z nich mohli narazit na některé problémy.

Tyto problémy si zřejmě uvědomují i u Bungie, jelikož v novém příspěvku na oficiální stránkách pomocný ředitel hry - Joe Blackburn přiznal, že s datadiskem a spuštěním Season of the Hunt se udělalo pár jasných chyb, kterými hlavně bylo, že bank odměn byl příliš malý, a také mohlo dojít na zbytečnou frustraci hráčů, kteří viděli další Guardiany pobíhat se zbraněmi, jenž už se nedají získat.

Aby došlo k napravení těchto chyb, tak Blackburn slíbil následující:

  • S každou sezónou ve čtvrtém roce Destiny 2 se celkově rozroste i Power ekosystém zbraní
  • Až na pár výjimek všechny zbraně, s nimiž lze dosáhnout maximální Power, půjde ve hře získat
  • Budoucí expanze budou obsahovat více zbraní, než kolik jich mělo Beyond Light či Shadowkeep

Ve výsledku to tedy znamená, že se ve hře dočkáme více zbraní, kdy toto přidávání započne třináctou sezónou, s níž dorazí 6 nových legendárních kusů (vždy po dvou pro Strikes, Gambit a Crucible), přičemž navíc bude dodána trojice unikátních zbraní přímo pro režim Nightfall Strikes, které se jmenují The Palindrome, The Swarm a Shadow Price, jenž půjde získat i v Adept variantě dokončením Grandmaster Nightfalls.

Třináctá sezóna navíc bude obsahovat všechny zbraně ze sezón 11 a 12 (budou klasicky padat ve světě), zatímco kousky ze sezóny desáté půjde zakoupit u Gunsmitha.

V roce 2021 se navíc můžeme těšit na dva nové Striky (v sezóně 13 - pojmenované Fallen S.A.B.E.R. a Devil's Lair), v sezóně 14 pak dorazí transmog systém (z něj můžete dole vidět dva obrázky) a také dojde na návrat raidu Vault of Glass.

Tou ale pravděpodobně nejlepší novinkou je, že se v roce 2021 konečně dočkáme připravovaného crossplaye, kdy si spolu zahrají hráči skrze platformy.

Nejnovější rozšíření Beyond Light si pro PC můžete zakoupit v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama