Do Destiny 2 míří nový obsah zaměřený na spolupráci hráčů
Destiny 2 Novinka Do Destiny 2 míří nový obsah zaměřený na spolupráci hráčů

Do Destiny 2 míří nový obsah zaměřený na spolupráci hráčů

Jan Tomanek

Jan Tomanek

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Největší rozšíření od rozdělení s Activisionem.

Reklama

Bungie vydalo video, které se soustředí na obsah, který obohatí Destiny 2. Má se jednat o největší obsah, který do Destiny 2 přibude od ukončení spolupráce s Activisionem. Activision tak přišel o jednu ze svých největších značek. Dočkáme se rozšíření příběhu a změny, které se budou týkat Gambit módu.

Charakter Drifter, jenž byl představen v updatu Forsaken, dostane trochu lásky a dozvíme se tak více o jeho motivaci pro jeho činy. Tajemná devítka nám taky prozradí nějaká svá tajemství. O příběh je tedy postaráno.

Jak už bylo zmíněno, mód Gambit dostane vylepšení. Jedná se o dvě nové mapy. Nový typ, Gambit Prime, který je zaměřený více na kompetitivní hrání a zkušenější hráče. Budete bojovat proti nepřátelům ve formě bossů. Má tak víc vyniknout role každého v týmu a bude kladen větší důraz na vlastnosti brnění, které máte na sobě.

Poslední větší novinkou je nový PvE mód, který je také zaměřený na větší obtížnost a představuje tak pro hráče větší výzvu. Má se jednat o zběsilou a rychlou akci, kde budete odolávat masám nepřátel, kteří se navíc budou objevovat neustále. Vašim úkolem bude ubránit se, než vyprší čas a dostanete se tak na větší úroveň, čímž si odemknete brnění, které bude k využití právě v Gambit Prime módu.

Pro více informací se podívejte na video níže. Destiny si můžete zakoupit na Xzone.cz. Je k dispozici na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama