Do Early Accessu dorazilo Goat of Duty
Novinka Do Early Accessu dorazilo Goat of Duty

Do Early Accessu dorazilo Goat of Duty

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy Windows PC

Toužili jste si někdy zahrát Call of Duty s kozami?

Reklama

Určitě jste někdy hráli jeden z mnoha internetových zápasů v Call of Duty: Modern Warfare, když vás najednou napadlo, že by bylo hrozně super, kdyby ve hře místo lidí figurovaly po zuby ozbrojené kozy! Podobnou věc si nejspíše řekli i vývojáři ze studia 34BigThings a tak nám naservírovali svůj nejnovější počin Goat of Duty, jenž se objevil v předběžném přístupu na platformě Steam.

Jedná se o arénovou střílečku až pro deset lidí, kde je vaším úkolem jediné. Zastřelit ostatní ozbrojené kozy a ideálně sami neumřít. K tomu vám dopomůže několik různých zbraní a především skill. Zároveň si svého sudokopytníka můžete obléct do všemožných oblečků, aby se mezi ostatními přežvýkavci krásně vyjímal.

Samotný předběžný přístup pak obsahuje čtyři módy, jimiž jsou klasický Free-For-All, Gun Deathmatch, Herd Wars a Fus Ro Arena, což je parodie na oblíbené RPG Skyrim, kdy se pomocí tlakových zbraní budete snažit trefit své protivníky do terče pro nasbírání dostatečného počtu bodů.

Cena byla stanovena na 6,99 euro, avšak do 17. července můžete hru zakoupit s 15% slevou. Finální verze by posléze měla vyjít do půl roku s několika novými mapami, módy, kostýmy i zbraněmi.

Startovní trailer můžete zhlédnout zde:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama