Do Frostpunku míří novinky
Frostpunk Novinka Do Frostpunku míří novinky

Do Frostpunku míří novinky

Jan Tomanek

Jan Tomanek

Platformy Windows PC

Čím nás nový patch překvapí?

Reklama

Frostpunk je s námi již skoro rok a srdce fanoušků si získal originálním zasazením do post-apokalyptického světa, kdy se lidstvo musí potýkat s novou dobou ledovou. Pro ty, které hra minula, tak více informací naleznete v naši recenzi.

Nyní se hra nadále těší neutuchající podpory a po aktualizacích jako The Fall of Winterhome, nebo Endless módu nám vývojáři ze studia 11 bit představují další novinky. První je foto mód. Nabízí typickou škálu všemožných úprav, rámečků a filtrů, které známe z již dřívějších integrací. Má však v rukávu pár vlastních, jako třeba efekt ledu, nebo nám dá možnost přiblížit či oddálit kameru tam, kde to dříve nebylo možné.

Druhou velkou novinkou je systém náhodného počasí pro Endless mód. Což by nám mělo zajistit originální zážitek při každé hře a s tím ruku v ruce teoreticky těžší obtížnost.

Na samotný závěr pár menších novinek, které nám aktualizace přinese. Jsou to nové lokalizace v podobě italštiny, japonštiny a korejštiny. Dále velký sklad na vaše suroviny (nová budova) a samozřejmě kupu oprav a balancování. Patch je již k dispozici, takže můžete směle stahovat.

Frostpunk je dostupný pouze na PC a pokud vás tato survival záležitost zaujala, můžete si jí koupit na webu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama