Do GTA Online míří nový druh závodů
GTA 5 Novinka Do GTA Online míří nový druh závodů

Do GTA Online míří nový druh závodů

Martin Cvrček

Martin Cvrček

6

V Transform Races se neustále mění typy dopravních prostředků, s nimiž závodíte. Hra vás dokonce občas teleportuje do zcela odlišné lokace.

Reklama

Když došlo na odhalení aktualizace Smuggler’s Run pro GTA Online v GTA V, Rockstar zároveň nastínil nový typ závodů. Nyní byly tyto závody představeny naplno, a to za pomoci traileru. Seznamte se s tzv. Transform Races, v nichž se často mění typy dopravních prostředků, které zrovna ovládáte.

Čekají vás speciální okruhy zahrnující kontrolní body, které po průjezdu změní typ vašeho vozidla. Část závodu například odjedete v autě a jakmile projedete kontrolním bodem, v mžiku sedíte v letadle, v němž pokračujete v závodění. Transform Races však střídavě využívají i vodní skútry, vrtulníky, rogala nebo horská kola.

Na okruzích můžete narazit také na speciální checkpointy zvané Warps, které vás a ostatní závodníky uprostřed závodu teleportují do zcela odlišné lokality. Transform Races přitom to GTA Online na PC, PS4 a Xboxu One dorazí 17. října, tedy již příští týden.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama