Do Halo 5 se chystá nové DLC
Novinka Do Halo 5 se chystá nové DLC

Do Halo 5 se chystá nové DLC

ElementGamer

ElementGamer

2

Čeho všeho se dočkáme?

Reklama

The Game Awards toho přinesl hodně. Před našima očima doslova vzkvétají nové tituly, ale to neznamená, že se zapomíná na ty starší. Microsoft si pro nás připravil oznámení nejnovějšího DLC do Halo 5, jenž ponese název The Cartographer's Gift. To bude k tomu všemu zdarma a nabídne nám herní mód Forge, Warzone mapu Battle of Noctus, přírůstek k arénovým mapám Overgrowth a kdo má raději otevřenější bojiště se spoustu hráčů, tak mu udělají radost mapy Antifreeze a Burial Mountains.

A aby nám hra vydržela ještě déle, budeme si moci odemknout více než třicet různých zbraní, brnění a emblémů. Update vyjde v prosinci, kdy si ho budou moci bez dalších poplatků stáhnout všichni majitelé Xbox One. V pořadí se jedná o již druhý dodatek od vydání, prvním byl Battle of Shadow and Light. Komu by tahle várka nestačila, tak příští rok má být plně nabitý dalším obsahem.

Zajímavé jsou také detaily o mikrotransakcích. Ty dokázaly vydělat již milion amerických dolarů. Microsoft využije těchto prostředků a přidá je do prize poolu Halo World Championship.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama