Do knihovny na GOG.com si můžete importovat vybrané hry ze Steamu
Novinka Do knihovny na GOG.com si můžete importovat vybrané hry ze Steamu

Do knihovny na GOG.com si můžete importovat vybrané hry ze Steamu

Martin Cvrček

Martin Cvrček

22

Služba GOG Connect umožňuje časově omezený import určitých titulů z vaší Steam knihovny do knihovny na GOGu.

Reklama

Online obchod GOG.com je bohatší o další funkci. Tentokrát jde o službu GOG Connect, která umožňuje propojit vaši Steam knihovnu s knihovnou na GOGu a importovat do ní vybrané tituly, které vlastníte. Jednoduše proto, že už jste za hru jednou zaplatili, takže není důvod za ní platit znovu, kdybyste jí chtěli mít i jinde.

Další výhoda tkví v přístupu k bonusům k určitým hrám, jako jsou tapety na plochu, soundtracky, avatary, příručky nebo koncepty. A samozřejmě také v možnosti vytvořit si záložní kopii hry bez DRM ochrany, což v případě Steamu není dost dobře možné.

GOG Connect zatím podporuje 22 titulů. Najdete mezi nimi třeba původní Mount & Blade, Saints Row 2, FTL, Project Zomboid, Braid, GOTY edici Unreal Tournamentu, první díl Two Worlds a Trine nebo hru Sherlock Holmes: Secret of the Silver Earring. Přirozeně nechybí ani první Zaklínač.

Další tituly by měly následovat, přičemž je třeba podotknout, že možnost importu her je časově omezená. Samozřejmě dejte vědět v komentářích, jestli hodláte GOG Connect zkusit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama