Do Monster Hunter Rise dorazí Okami
Okami Novinka Do Monster Hunter Rise dorazí Okami

Do Monster Hunter Rise dorazí Okami

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Nintendo Switch Switch Windows PC

Získat můžete Palamute brnění Ammy Costume.

Reklama

30. července navštíví Monster Hunter Rise vzácná návštěva v podobě hry Okami.

Společnost Capcom přes Twitter oznámila, že všichni hráči, kteří splní denní úkol, dostanou sadu Palamute brnění Ammy Costume, která již od pohledu tematicky vychází ze vzhledu Amaterasu ze hry Okami.

Kostým Ammy způsobí, že při sprintu bude Palamute sázet do cesty rozkvetlou zeleň. Trailer také ukazuje, jak bude s kostýmem Ammy probíhat boj. Můžete vidět Palamute ovládajícího zbraně vyrobené tak, že vydávají podobně jako Amaterasina výbava Glaive a Reflector. Hráč, Hunter, je prezentován s něčím, co vypadá jako obří štětec, což je jasný odkaz na herní mechaniku z titulu Okami.

Okami je druhým doplňkem ze série Capcom Collab, který má být implementován do Monster Hunter Rise. Okami, které vytvořilo studio Clover Studio a režíroval jej zakladatel PlatinumGames Hideki Kamiya, původně vyšlo pro PlayStation 2 a Nintendo Wii. Nakonec jsme se ale dočkali portu pro PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One a pro PC. V roce 2018 se hra dostala také na Switch. Její pokračování, hra Okamiden, se ale od svého vydání v roce 2011 zůstala exkluzivitou pro Nintendo DS.

Monster Hunter Rise je k dispozici ve verzi pro konzoli Nintendo Switch, verze pro PC má vyjít počátkem roku 2022. Hru můžete koupit v obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk.

Zdroj: Capcom

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama