Do Mortal Kombat X se budou prodávat další bojovníci
Novinka Do Mortal Kombat X se budou prodávat další bojovníci

Do Mortal Kombat X se budou prodávat další bojovníci

Michal Burian

Michal Burian

7

Kombat Pack bude obsahovat klasické bojovníky a kultovní hostující postavy <strong>+ nové gameplay záběry</strong>.

Reklama

V americkém studiu NetherRealm pilně dokončují krvavou bojovku Mortal Kombat X. Zároveň plánují dodatečné balíčky s dalšími postavami, které jsou na začátku svého vývoje. Minimálně to tvrdí vydavatelská společnost Warner Bros.

Ta hráčům představila Kombat Pack, což je jen jiný název pro Season Pass. Kombat Pack se prodává za 30 eur a zajistí vám přístup ke klasickým bojovníkům a kultovním hostujícím postavám. Jednou z nich bude Jason Voorhees, známá tvář z filmové hororové série Pátek třináctého (v originále Friday the 13th).

Krom toho získáte ještě balíček Samurai. Ten obsahuje tři nové skiny: Ronin Kenshi, Samurai Shinnok a Jingu Kitana, stejně tak skin pack pro každou z hratelných postav ve hře.

„S nákupem Kombat Packu budete mít včasný přístup k budoucím DLC před tím, než půjdou do prodeje,“ láká vydavatel. Season Pass koupíte na Steamu, PlayStation Store a Xbox Live Marketplace.

Níže krátký pohled na Jasona.

Abychom se nebavili pouze o placených dodatečných balíčcích, tak pro vás závěrem máme nové gameplay záběry představující Johnnyho Cagea. Záznam ze streamu nabízí celkem sedm bitev a další zajímavosti.

Mortal Kombat X vychází 14. dubna pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. PS3 a Xbox 360 verze byly odloženy na léto. Máte Mortal Kombat X už předobjednaný?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama