Do obchodů bylo posláno 14 milionů kusů Red Dead Redemption
Red Dead Redemption Novinka Do obchodů bylo posláno 14 milionů kusů Red Dead Redemption

Do obchodů bylo posláno 14 milionů kusů Red Dead Redemption

Michal Burian

Michal Burian

26

Kdy se dočkáme pokračování westernové open-world akce od Rockstaru?

Reklama

Rockstar Games může slavit další milník u své westernové open-world akce Red Dead Redemption, která vyšla v roce 2010 na konzole PlayStation 3 a Xbox 360. Vydavatelská společnost Take-Two totiž oznámila, že do obchodů po celém světě dodala již 14 milionů kusů této hry. To nutně neznamená, že se stejný počet prodal, ale rozhodně si westernovka nevede vůbec špatně. Za komerčně úspěšný je považován dodatečný obsah, včetně Undead Nightmare se zombíky.

Vystává otázka, kdy se dočkáme pokračování? Je více než pravděpodobné, že Rockstar na něm ve svém studiu v San Diegu již usilovně pracuje. Tvůrčí celek v současné době hledá nové zaměstnance na 42 různých pozic, včetně programátora se zkušenostmi z vývoje her hrajících se z pohledu třetí osoby. Red Dead Redemption byl také z 3rd pohledu. To samo o sobě nic nepotvrzuje, samozřejmě.

Vedení Rockstaru by mělo rovněž hřát u srdce, že Red Dead Redemption se řadí mezi nejžádanější hry, které chtějí hráči hrát na Xbox One díky zpětné kompatibilitě. Snad nebude trvat dlouho a bude to možné.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama