Do obchodů bylo posláno 45 milionů kopií GTA V
GTA 5 Novinka Do obchodů bylo posláno 45 milionů kopií GTA V

Do obchodů bylo posláno 45 milionů kopií GTA V

Michal Burian

Michal Burian

20

10 milionů kusů bylo ve verzích pro PlayStation 4 a Xbox One. S Heisty se stále počítá na začátek roku 2015. <strong>A další finanční výsledky</strong>.

Reklama

Strauss Zelnick, generální ředitel Take-Two, napochodoval dnes večer před investory a prozradil jim, že do obchodů bylo do 31. prosince 2014 posláno více než 45 milionů kopií gangsterské akce Grand Theft Auto V. 10 milionů tvoří verze pro aktuální generaci konzolí, tedy PlayStation 4 a Xbox One.

Multiplayerová část pojmenovaná GTA Online má 24 milionů uživatelů. Zelnick bohužel nespecifikoval, jak to přesně myslí. Každopádně právě GTA Online se postaralo o největší příjmy z on-line společně s NBA 2K15. Díky tomu má Take-Two meziroční nárůst o 23 procent.

Rockstar stále počítá s tím, že Heisty vyjdou začátkem letošního roku jako bezplatná aktualizace do GTA Online. Na PlayStation Store bylo nedávno uvedeno, že se tak stane v únoru. Později ale tato informace z PS Store zmizela.

Dařilo se také NBA 2K15, i když méně. Obchody mají 5,5 milionů kusů k dnešnímu dni. Podobně je na tom i tahové strategie Civilization: Beyond Earth, která pomohla tomu, že celé sérii Civilization bylo do obchodů dodáno více než 29 milionů kopií.

PC verze Grand Theft Auto V vyjde 24. března.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama