Do pondělí zdarma VR akce Firewall: Zero Hour
Firewall: Zero Hour Novinka Do pondělí zdarma VR akce Firewall: Zero Hour

Do pondělí zdarma VR akce Firewall: Zero Hour

Michal Burian

Michal Burian

Platformy PlayStation PlayStation 4

Slaví rok od vydání.

Reklama

Taktická střílečka Firewall: Zero Hour slaví rok od svého vydání. Při té příležitosti nabízí Sony všem majitelům konzolí PlayStation 4 s PlayStation VR možnost si hru od 28. srpna do 2. září zdarma zahrát. Pro přístup k trial verzi potřebujete mít aktivní předplatné PS Plus. Pro hraní doporučujeme rovněž PlayStation Move.

Pro hráče, kteří hru vlastní, se ve stejném období koná speciální akce, získávají dvakrát tolik zkušenostních bodů.

Oficiální popis hry

„Alfou i omegou této strhující týmové střílečky je spolupráce – nasaď si soupravu PlayStation VR, dej dohromady arzenál vybavení a připrav se na nelítostný boj.

Vyber si z 12 zkušených žoldáků a seznam se s výběrem vylepšitelných zbraní. Pustíš se do boje na straně útočícího oddílu, jehož úkolem je získat cenná data v nepřátelském prostředí? Nebo staneš na straně obránců a všemi prostředky zajistíš, že se data nedostanou do nepřátelských rukou?

Firewall Zero Hour plně využívá možností PS VR a nabídne ti kompletní 360stupňový pohled na bojovou zónu. Díky 3D zvuku uslyšíš každý pohyb nepřítele a zcela volný pohyb ti umožní provádět rychlá taktická rozhodnutí.

Chceš na bojišti ještě přesnější mušku? Využij precizní sledovací systém zaměřovacího ovladače PlayStation VR, s nímž mistrovsky ovládneš střelbu.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama