Do prodeje jdou předplacené karty od Microsoftu
Xbox 360 Novinka Do prodeje jdou předplacené karty od Microsoftu

Do prodeje jdou předplacené karty od Microsoftu

Michal Burian

Michal Burian

Hodnota nových předplacených karet se pohybuje v částkách 300, 800 a 1 500 Kč. Lze s nimi platit na Xboxu, smartphonu s Windows Phone 8 a zařízení osazené Windows 8.1.

Reklama

Microsoft v České republiky zavádí nový způsob jak platit za online obsah na Xboxu, smartphonu s Windows Phone 8 a zařízení osazené Windows 8.1. Jde o takzvané předplacené karty, které budete moci koupit v obchodě v hodnotách 300, 800 a 1 500 Kč.

Každý uživatel vlastnící Microsoft účet může využít nové nabídky k nabití svého účtu pomocí předplacených karet pro Xbox. Cena jednotlivých karet je 300, 800 a 1 500 Kč. Po nabití lze částku využívat nejen pro nakupování na Xbox Store, ale i na dalších dvou platformách, které jsou spojeny s Microsoft účtem, tedy i ve Windows Phone Store a Windows Store. Po aktivaci je tak možné nakupovat veškerý digitální obsah nacházející se na těchto třech obchodech bez jakéhokoliv omezení. Předplacené karty mohou být také skvělý dárek pro rodinu a přátele, využívají-li některé ze zařízení se systémy Microsoft. Jednotlivé platformy nejsou omezeny, každý tedy může využít karet pro nákup her, aplikací a dalšího onlinového obsahu.

Pro využití Předplacených karet není třeba zadávat číslo platební karty. Po zakoupení Předplacené karty stačí pouze navštívit stránky Xbox.cz a po přihlášení svého účtu přejít na položku „Vyplatit kód“, kde stačí doplnit kód, který se na kartě nachází. Uživatelé, kteří nemají vlastní Microsoft účet, si ho mohou jednoduše založit na stránkách Microsoftu. Pro správu a aktuální přehled o stavu účtu je připravena tato stránka. V přehledu naleznou majitelé veškeré proběhlé platby a aktivní členství v rámci všech platforem sjednocených pod Microsoft účet.

Předplacené karty nahrazují Microsoft Points.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama