Do Rainbow Six Siege vtrhne japonské komando
Novinka Do Rainbow Six Siege vtrhne japonské komando

Do Rainbow Six Siege vtrhne japonské komando

Michal Burian

Michal Burian

16

Nová mapa a japonští specialisté. Podívejte se na teaser trailer.

Reklama

Aktualizace: Netrvalo dlouho a Ubisoft oficiálně oznámil japonské rozšíření pro Rainbow Six Siege. Spokojit se musíme s teaser trailerem ukazují novou mapu ve stylu tamní kultury. V pořadí jde o čtvrtou novou mapu po vydání hry. Je zasazena vysoko nad ulicemi japonského města Nagoya, konkrétně na vrcholku jednoho mrakodrapu.

Dalších detailů se dočkáme 12. a 13. listopadu. Zatím nevíme, na jaké nové specialisty se můžeme těšit. Jistotou je, že půjde o členy speciálních japonských jednotek.

Původní zpráva

Společnost Ubisoft dodržuje stanovený jízdní řád. Díky tomu se hráči Rainbow Six Siege již brzy dočkají dalšího rozšíření obsahu. Po Kanadě, Americe a Brazílii do hry vtrhne japonské komando. Stejně jako v případě předešlých rozšíření, i v tomto se společně s novými specialisty objeví nová mapa.

Ubisoft na blížící se japonské rozšíření láká na oficiálním Twitteru Rainbow Six Siege, zatímco @JonKay20 zveřejnil téměř dvouminutové video, kde novou mapu odhalil.

Připomeňme, že dodatečný balíček bude zdarma. Mapu si budou moci užívat všichni hráči, zatímco specialisty si musíte odemknout za herní měnu, případně vlastnit Season Pass.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama