Do Rocket League míří dva známé filmové Batmobily
Rocket League Novinka Do Rocket League míří dva známé filmové Batmobily

Do Rocket League míří dva známé filmové Batmobily

Martin Cvrček

Martin Cvrček

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Placené DLC s Tumblerem a Batmobilem z roku 1989 dorazí 5. března a zahrne také kosmetické předměty inspirované dalšími hrdiny DC Comics.

Reklama

V Rocket League se již brzy znovu objeví tématika DC Comics. A tentokrát to tvůrci pojali ve velkém. Od 5. března si budete moci za 3,99 euro pořídit balíček DC Super Heroes, díky němuž lze využívat dva klasické filmové Batmobily.

Konkrétně jde o Batmobil z roku 1989, v němž se proháněl Batman v podání Michaela Keatona, a Tumbler. Ten můžete znát z trilogie Christophera Nolana, zejména z filmů Batman začíná a Temný rytíř. V nich ztvárnil Batmana Christian Bale.

Součástí balíčku je také více než 20 kosmetických předmětů inspirovaných dalšími hrdiny od DC, které lze využít při výzdobě standardních vozidel. Předměty a vizitky hráče využívají motivy a prvky postav Aquaman, Batman, Cyborg, Flash, Green Arrow, Green Lantern, Superman a Wonder Woman. Tři položky, konkrétně předměty s motivy Flashe, přitom byly již součástí poslední verze sběratelské edice hry.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama