Do Sackboye dorazila online kooperace
Novinka Do Sackboye dorazila online kooperace

Do Sackboye dorazila online kooperace

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 5 PlayStation PlayStation 4

Konečně si hru můžeme užít s kamarády i na dálku.

Reklama

Když jsem letos v listopadu recenzoval nejnovější dobrodružství nejznámějšího videoherního hadráčka, tak jsem byl velice překvapen, jak kvalitní a zábavný titul na mě čekal.

Dovolím si tvrdit, že se zřejmě letos jedná o nejlepší rodinný titul, jaký si můžete zakoupit, přičemž hra taktéž oplývá jedním z nejpodařenějších českých překladů, na jaký jsem narazil.

Naši recenzi případně naleznete zde.

Pokud jste ji však už četli, tak jistě víte, že jsem hře v té době vyčítal, že prozatím postrádá online kooperaci, což je samozřejmě škoda, jelikož ne každý má doma dostatečné množství ovladačů, tím spíše na PlayStationu 5.

Avšak to se dnešním dnem mění, jelikož autoři ze Sumo Digital přidali podporu online hraní, takže si lze zahrát s jakýmkoliv jiným hráčem, jenž titul vlastní.

V tomto společném hraní můžete projít kompletně celou kampaň a samozřejmě také deset speciálně navržených úrovní, jenž více hráčů dokonce vyžadují.

Nechybí ale ani interakce mezi jednotlivými hadráčky, kdy se navzájem můžete objímat, případně i fackovat.

Ve hře více hráčů následně všechny body získáváte dohromady, avšak na konci každého levelu se ukáže tabulka, která udává, kdo kolik toho nasbíral, tudíž se z toho může stát i lehce kompetitivní záležitost.

Příjemnou zprávou je, že pokud se připojíte do světa někoho jiného, tak se váš získaný postup v něm přenese i do světa vašeho. Pozitivní také je, že hra nabízí mezigenerační hraní, tudíž si spolu zahrají hráči na PS4 i PS5. S tímto krokem jsme se také konečně dočkali přidání možnosti přenést své uložené pozice z PS4 na PS5.

Avšak aby toho nebylo málo, tak bylo vydáno ještě jedno nové video, jenž prozkoumává hudbu ve hře.

Opět, pokud jste četli recenzi, tak víte, že hudba je neoddělitelnou součástí hry, kdy se tvůrcům podařilo vytvořit parádní soundtrack za pomoci originálních, ale i licencovaných písniček, takže se z titulu častokrát stává takový videoherní muzikál, jehož klíčovou složkou je rozdílnost jednotlivých motivů a nálad s velkou porcí interaktivity.

Pokud Sackboye prozatím stále nevlastníte, tak si jej můžete zakoupit v obchodě Xzone.

A rozhodně se nebojte ani PS4 verze, jelikož ta je taktéž skvěle odladěna, přičemž zážitek zde není téměř vůbec ochuzen.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama