Do Star Wars: Battlefrontu 2 míří Obi-Wan, Anakin, Grievous i Dooku
Star Wars: Battlefront 2 Novinka Do Star Wars: Battlefrontu 2 míří Obi-Wan, Anakin, Grievous i Dooku

Do Star Wars: Battlefrontu 2 míří Obi-Wan, Anakin, Grievous i Dooku

Martin Cvrček

Martin Cvrček

7
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Další šťastné přistání. Mimo jiné na planetě Geonosis.

Reklama

Na tiskové konferenci v rámci EA Play došlo na přiblížení toho, co můžeme očekávat od následující podpory Star Wars: Battlefrontu 2. Přání fanoušků se naplnila, a tak se letos dočkáme bezplatného dodatečného obsahu, který přinese více motivů Klonových válek. Těšit se můžete třeba na nové hrdiny. Všichni počítali s Obi-Wanem Kenobim a generálem Grievousem, kterých se opravdu dočkáme. Kromě nich však do hry dorazí i Anakin Skywalker a hrabě Dooku. To už tak očekávané nebylo.

Noví hrdinové budou mimo jiné moci bojovat na planetě Geonosis, kterou můžete znát zejména z druhé filmové epizody s podtitulem Klony útočí. Na Geonosis bude zasazeno více map včetně té největší, jakou dosud vývojáři v rámci Battlefrontu vytvořili. Počítá se i s novým rozsáhlým a nelineárním módem, který se zaměří na zabírání velitelských postů napříč mapou. Jak se zdá, konečně dojde na obdobu Conquestu.

A jestli vám vadí, že levelování hrdinských stíhaček v režimu Starfighter Assault je moc zdlouhavé, tvůrci pro vás připravují řešení v podobě nového módu, v němž se proti sobě utkají jen hrdinské lodě. Hráči se spawnují v roli hrdinské stíhačky a jakmile vás někdo zabije, respawnujete se jako standardní stíhačka, přičemž vítězství zaručí zničení všech hrdinů. Jak se zdá, jde o obdobu Heroes vs Villains ve verzi z předešlého Battlefrontu, jen ve vesmíru. K vydání tohoto módu dojde v červenci.

V přípravě je také roadmapa, která přiblíží, co všechno hru v budoucnu čeká, a nový systém skupin hráčů, díky němuž budete moci hrát s přáteli mnohem lépe a intuitivněji. Vše tedy nasvědčuje tomu, že Battlefront 2 navzdory událostem posledních měsíců není zatracený a ještě ho může čekat světlá budoucnost.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama