Do tahovky Mario + Rabbids si můžete koupit nové výzvy a co-op kampaň
Novinka Do tahovky Mario + Rabbids si můžete koupit nové výzvy a co-op kampaň

Do tahovky Mario + Rabbids si můžete koupit nové výzvy a co-op kampaň

Michal Burian

Michal Burian

Obsah je určen pro hráče, kteří se nebojí výzev. Pustíte se do nového dobrodružství?

Reklama

Tahové RPG Mario + Rabbids Kingdom Battle z konce srpna letošního roku se bez sebevětších problémů stalo na Nintendu Switch velkým hitem. Ubisoft hodlá hru nadále podporovat a připravil první placené rozšíření. Světlo světa spatřil Ultra Challenge Pack DLC.

Už podle názvu je všem jasné, že tenhle obsah je určen pro hráče, kteří se nebojí výzev. DLC přináší do hry osm nových náročných výzev Ultra Hard, které najdete v tajné oblasti každého světa.

Druhou novinkou je kooperační kampaň, ukrývá pět map, ve kterých na vás čeká spoustu všelijakých pastí, včetně Chain Chomps, Tornadoes, Boos a Pyroclasts z původní hry.

Ultra Challenge Pack DLC je součástí Season Passu a prodává se samostatně za 7 euro. Více vám o novém obsahu napoví trailer níže.

„Mario + Rabbids Kingdom Battle není hra pro každého, ale nabízí ideální poměr Houbového království, králičího humoru a lehce neokoukané strategie v jednom. Zamrzí opětovná absence dabingu postav, ale někdy prostě zjistíte, že vám králíci chutnají nejen na smetaně, ale také na Switchi,“ dočtete se ve verdiktu naší recenze - 9/10.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama