Trine 4 Novinka Do Trine 4 se podívá příběhové DLC Melody of Mystery

Do Trine 4 se podívá příběhové DLC Melody of Mystery

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Známá trojice se vrací do Astrální akademie.

Reklama

Pohádková skákačková série Trine je tu s námi už nějaký ten pátek, kdy minulý rok se na PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch podíval již v pořadí čtvrtý díl Trine 4: The Nightmare Prince, jenž se po experimentální 3D trojce vrátil ke kořenům a nabídl lety prozkoušenou 2D skákačku v 2,5D prostředí, která potěšila i přítomností českých titulků.

Recenzi můžete nalézt na našem webu, kdy si titul vysloužil 8 bodů z 10 s těmito shrnujícími slovy:

"Čtvrtý díl této pohádkové plošinkové série znovu oplývá okouzlujícím vizuálem, zábavnou hratelností a určitou dávkou příjemné nostalgie, kdy celkový dojem kazí pouze nepříliš podařené souboje. Nejedná se o žádnou revoluci ani evoluci, nýbrž o akumulaci toho nejlepšího, co nám tvůrci z Frozenbyte nabídli."

V minulosti jsme se následně dočkali i malého bonusového obsahu v podobě snové úrovně Toby's Dream, která byla dostupná pro všechny majitele základní hry zdarma a hlavní housle v ní hrál pes Toby.

Nicméně až nyní se dočkáváme oznámení skutečně většího příběhového DLC, kterým je Melody of Mystery.

Do Trine 4 se podívá příběhové DLC Melody of Mystery

V něm se naše neohrožená trojice složená z kouzelníka Amadea, zlodějky Zoyi a obtloustlého rytíře Pontia navrátí do Astrální akademie, kde byli všichni studenti prokleti věčným spánkem. Je proto na našich hrdinech, aby probudili Corneliuse a jeho učedníky.

Těšit se můžete na šest zcela nových úrovní, v nichž vás bude doprovázet atmosférická hudba, přičemž při vašich cestách narazíte i na zcela nové schopnosti, jako jsou odrážecí šípy či skákající blesk. Do hry nicméně byly taktéž přineseny nové prvky hratelnosti, jako jsou magnety či krystaly.

Do Trine 4 se podívá příběhové DLC Melody of Mystery

Trine 4: The Nightmare Prince - Melody of Mystery vyjde na PC ještě během podzimu, zatímco PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch verze dorazí na jaře příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama